Print&Media lanseeraa pakkaussivuston

5.2.2016Uutiset
Vasemmalla Packnews-sivuston pohjoismainen päätoimittaja Bo Wallteg ja oikealla Packnews.fi:n ja Print&Median kustantaja Jarkko Hakola.
Vasemmalla Nord Emballage -lehden sekä Packnews-sivuston pohjoismainen päätoimittaja Bo Wallteg ja oikealla Packnews.fi-sivuston sekä Print&Median kustantaja Jarkko Hakola.

Print&Media lanseeraa 1.3. uuden pakkausalan uutissivuston osoitteessa Packnews.fi. Packnews on ruotsalaisen Nord Emballage -lehden omistama uutissivusto. Print&Media ja Nord Emballage allekirjoittivat tuoreen yhteistyösopimuksen suomalaisen pakkausuutissivuston synnyttämiseksi tammikuussa 2016.

– Olen ensinnäkin todella iloinen, että löysimme ruotsalaisten kanssa toisemme. Tuntuu, että vastaamme huutoon, sillä Suomessa ei ole ollut pakkausalalle suunnattua uutissivustoa. Se on asia, johon halusimme muutoksen. Toivonkin, että Packnews.fi otetaan omaksi tietokanavaksi koko pakkausalan ruokaketjussa, pakkaussuunnittelusta tuotantoon saakka, kommentoi Print&Media Publishing Oy:n kustantaja Jarkko Hakola tuoretta yhteistyötä.

Packnews-konsepti leviää tänä keväänä kaikkiin Pohjoismaihin. Ruotsissa ja Norjassa sivusto on jo olemassa ja Tanskassa Packnews aukeaa samaan aikaan kuin Suomessakin. Ruotsin Packnewsin ja Nord Emballage -lehden päätoimittaja Bo Wallteg on vakuuttunut, että pohjoismainen yhteismedia tulee toimimaan.

– Lanseerasimme jo 10 vuotta sitten Packnyheter.se-sivuston. Olimme etulinjassa alan verkkouutisoinnissa. Nimi muutettiin viime vuonna, kun ostimme norjalaisen Packnews-sivuston, joka oli lakkautettu vuonna 2014. Pystytimme Norjaan uuden sivuston ja samalla uusimme oman ruotsalaisen sivustomme. Palaute on ollut todella hyvää, sillä tämän päivän moderni pakkausala tarvitsee nopeaa ja helppolukuista tietoa siitä, mitä alalla tapahtuu, Wallteg sanoo.

Print&Media on vastuussa sivuston toimitus- ja myyntityöstä. Kansainväliset ilmoitusasiakkaat ja osa uutisoinnista hoidetaan yhteistyössä pohjoismaisten kollegojen kanssa.

– Tulemme julkaisemaan uutisia päivittäin, aivan kuten Print&Median sivustollakin. Lisäksi julkaisemme viikottaisen uutiskirjeen. Uutiset tulevat kotimaasta, mutta myös kansainvälisestä markkinasta, Hakola kertoo ja jatkaa:

– Uusi sivustomme on upea mahdollisuus pakkausalan toimijoille myös markkinointimielessä. Koko Pohjoismaiden laajuisen Packnews-konseptin avulla pystymme tarjoamaan tehokasta markkinointitilaa jo suhteellisen isolle markkina-alueelle, mutta myös edullisemmat paikalliset kampanjat onnistuvat. Tulemme tuomaan Packnews-osion myös osaksi Print&Media-lehteä, joka varmasti tuo meille sekä lisää lukijoita että mainostajia.

Packnews.fi aloittaa toimintansa Suomessa 1.3.2016.

Screenshot 2016-02-05 10.21.01

Share: