Uusi käyttöliittymä ja iPad –sovellus

11.10.2011 11:23Uutiset » Ohjelmistot

Fuji_XMF_Remote R7

Fuji julkisti syyskuun puolivälissä uusimman version internet-pohjaisesta aineistonluovutus- ja näyttövedostusmoduulistaan, XMF Remote R7:stä. Täysin uudentyyppisen käyttöliittymän avulla vedoksia voidaan nyt tarkastaa verkon kautta helpommin ja nopeammin. Lisäksi uutena ominaisuutena tulee iPad-sovelluksen tuki.

Muutokset, joita käyttöliittymään nyt on tehty, perustuvat suurelta osin suoraan asiakkailta ja loppuasiakkailta saatuun palautteeseen ensimmäisen sukupolven XMF Remote -järjestelmästä. Fujifilm Europe -yksikön työnkulkuliiketoiminnan päällikkö John Davies kertoo, että XMF Remote -järjestelmästä haluttiin tehdä entistä helppokäyttöisempi ja intuitiivisempi, koska painotöiden tarkastaminen ja hyväksyminen ovat painotuotteen ostajalle kuitenkin vain kaksi velvollisuutta muiden joukossa.

– Painotuotetta ostava asiakas haluaa tarkastaa vedokset nopeasti ja – olettaen, että kaikki on kunnossa – hyväksyä työn, sekä siirtyä seuraavaan tehtävään. Tämä prosessi sujuu nyt paljon nopeammin XMF Remote R7:n helppokäyttöisen, graafisen käyttöliittymän ansiosta. Uusi käyttöliittymä virtaviivaistaa koko painotuotantoprosessin aina aineiston luovutuksesta painamiseen asti, jonka ansiosta asiakkaamme voivat automatisoida tuotantonsa parhaalla mahdollisella tavalla, KTA-Yhtiöistä kerrotaan.

Uutta on myös XMF Remote -järjestelmän sekä painopalvelujen tuottajan nettisivujen välinen saumaton integrointi. Verkkopalvelun XMF-Remote –järjestelmän etusivun graafisessa suunnittelussa voidaan nyt hyödyntää painopalvelujen tuottajan brändin ilmettä sekä yrityksen muuta tyyliä. Sen ansiosta verkkopalvelu ei näytä enää erilliseltä sivustolta vaan se integroituu hyvin painopalvelujen tuottajan nettisivustoon.

Merkittävä lisäominaisuus XMF Remote R7 –järjestelmässä on myös Remote iPad –sovelluksen tuki. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple Store -verkkokaupasta. Sen ansiosta painotalon asiakkaat voivat valita, katselevatko he vedoksia nettiselaimen vai Applen iPad –laitteelle tarkoitetun sovelluksen kautta.

John Davies täydentää:
– iPadin kaltaisia laitteita on pidetty usein printtimedian kilpailijana, mutta pystymme tässä tapauksessa hyödyntämään iPadin mobiileja ominaisuuksia erittäin hyvin ja tehostamaan sitä kautta painotuotantoa. iPad tarjoaa täydellisen alustan XMF Remote -järjestelmän kaltaiselle interaktiiviselle ja visuaaliselle tuotteelle, ja mobiilisovelluksen lisääminen työnkulkuratkaisuumme tarjoaa painotuotteiden ostajille mahdollisuuden hyväksyä painotöitä välittömästi – missä tahansa he ovatkin.

Lisätietoja jälleenmyyjältä: www.kta.fi

Share: