Sumopaint yhteistyöhön Hansaprintin kanssa

18.6.2010 09:12Uutiset » Ohjelmistot

Edistyksellisen Flash-pohjaisen kuvankäsittely- ja piirrospalvelu Sumopaintin luonut Snap Group Oy tarjoaa Sumopaintin käyttäjien ulottuville Sumo Store –palvelun yhteistyössä Hansaprint Oy:n kanssa. Sumo Storessa käyttäjillä on mahdollisuus tilata Sumo Paintissa luotuja kuvia erilaisina painotuotteina, kuten julisteina, canvas-tauluina, kortteina, esitteinä ja magneetteina. Sumopaintilla on laaja käyttäjäkunta ympäri maailmaa ja käyttäjien lukumäärä on voimakkaassa kasvussa. Tähän mennessä palvelua on käyttänyt yli 10 miljoonaa yksittäistä käyttäjää yli 200 maasta.

”Hansaprint ehdotti meille yhteistyötä printtitarjoaman lisäämiseksi Sumopaintiin alkuvuodesta. Ehdotus tuli erittäin hyvään aikaan ja yhteistyö lähti mutkattomasti liikenteeseen. Palvelu on puolin ja toisin toteutettu erittäin nopeasti ja meidän on helppo välittää tarvittavat tiedot Hansaprintin rajapintaan. Olemme innoissamme Sumo Storen julkistamisesta, uskomme sen palvelevan Sumopaintin käyttäjiä erinomaisesti ja olevan erittäin kysytty palvelu, sanoo toimitusjohtaja Lauri Koutaniemi Snap Group Oy:stä. ”Me lisäämme luovuutta tarjoamalla kaikille yhtäläisen mahdollisuuden käyttää korkealaatuista kuvankäsittely- ja piirrosohjelmistoa. Sumo Store tuo kuvien luojille myös ansaintamahdollisuuden, sillä he saavat komission jokaisesta painetuksi päätyvästä kuvastaan. Sosiaalisten verkostojen ilmiö tulee tapahtumaan myös ohjelmistoille, ja me haluamme osaltamme ravistella alaa. Sumopaintin ympärille on jo muodostunut tiivis ja nopeasti kehittyvä yhteisö. Tavoitteemme on saada yli 100 miljoonaa käyttäjää palvelulle vuoteen 2015 mennessä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä tavoite on täysin realistinen”, lisää Lauri Koutaniemi.

”Sumopaintin tapauksessa käänsimme monet perinteiset ajatukset päälaelleen. Sen sijaan, että aktiivisesti odotamme tilauksia toteutettavista tuotteista, määrittelimme tuotteet yhteistyössä Snap Groupin kanssa ja toimme ne yhteistyössä Sumopaintin käyttäjien ulottuville. Palvelu perustuu pitkälti automatisoituihin ratkaisuihin ja digitaaliseen painamiseen. Tulemme jatkamaan vahvaa yhteistä kehitystyötä Snap Groupin kanssa, ja uusia tuotteita sekä palveluita tulee Sumo Storeen lisää lähitulevaisuudessa. Digitaalisten painopalvelujen tarjoaminen kuluttajille on hieno mahdollisuus myös muille palveluntarjoajille. Kehittämämme rajapinta mahdollistaa printtituotteiden lisäämiseen sähköisiin palveluihin matalalla kynnyksellä”, kertoo kehitysjohtaja Jukka Saariluoma Hansaprintistä.

Sumo Store sisältää kuusi kategoriaa: canvas taulut, julisteet, magneetit, postikortit, esitteet ja käyntikortit. Käyttäjät voivat zoomata ja liikuttaa piirtämäänsä tai editoimaansa kuvaa ja nähdä muutoksen heti 3D mallissa. Myöhemmin tänä vuonna julkaistaan useita uusia tuotteita Sumo Storeen. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät ilmaisen kuljetuksen ympäri maailmaa sekä komission kuvan omistajalle.

http://www.sumopaint.com/store ja http://www.hansaprint.fi

Share: