Selainpohjaista kuvankäsittelyä Suomesta

25.8.2008 17:43Uutiset » Ohjelmistot

Suomalainen Snap Group Oy on julkaissut verkossa toimivan piirto- ja kuvankäsittelyohjelman, SUMO Paintin. SUMO Paint tarjoaa käyttäjilleen edistykselliset työkalut grafiikan käsittelyyn. Web-selaimessa toimivana ohjelmistona SUMO Paint ei edellytä käyttäjiltään investointeja, riittää kun käytettävissä on nettiyhteydellä varustettu tietokone.

SUMO Paintista löytyy kaikki kuvankäsittelyssä ja piirtämisessä tarvittavat perusominaisuudet. Perusominaisuuksien lisäksi ohjelma tarjoaa työkalut myös vaativampaan kuvankäsittelyyn. Sovelluksen työkalujen avulla voi luoda todellisia taideteoksia muutamalla hiirenvedolla. Esimerkiksi gravity-ominaisuudella höystetyllä symmetriatyökalulla näyttävien kuvien luomiseen ei tarvita poikkeuksellista lahjakkuutta.

SUMO Paintin avulla voit luoda, muokata ja tallentaa kuviasi joko koneellesi tai verkkoon. Olennainen osa SUMO Paintin houkuttelevuutta on palvelun ympärille rakennettu yhteisöllinen verkosto. Palvelun yhteisöllinen ulottuvuus mahdollistaa kuvien ja piirrosten jakamisen muiden käyttäjien kesken sekä julkaistujen teosten arvostelemisen.

Ensimmäinen beta-versio SUMO Paintista julkaistiin kesäkuun lopussa. Täysi versio palvelusta on luvassa vielä syksyn aikana.

www.sumopaint.com

Share: