Photoshop Elements 6 myös Maceille

28.3.2008 13:09Uutiset » Ohjelmistot

Adobe Systems kertoi, että Adobe® Photoshop® Elements 6 -ohjelmisto on nyt saatavilla myös Macintosh®-versiona. Tämän vuoden tammikuussa julkistettu ohjelmisto sai paljon kiitosta 2008 Macworld Expo -tapahtumassa, jossa se nimettiin ”Best of Show” -tittelillä. Lisäksi se sai tapahtumassa 2008 Editors´ Choise Award – ja 2008 Macworld Award -palkinnot.

Adobe Photoshop Elements 6 -ohjelmisto auttaa niin kotikuvaajia kuin pidemmälle edenneitä harrastajiakin pääsemään tavoitteisiin nopeasti ja helposti. Uuden Photomerge®-teknologian avulla onnistuneiden ryhmäkuvien ottaminen helpottuu, kun kuvasarjan parhaat ilmeet ja eleet voi yhdistää yhteen kuvaan. Quick Selection Tool puolestaan nopeuttaa valitse ja muokkaa -toimintoa, joka onnistuu nyt yhdellä klikkauksella.

Photoshop Elements sopii yhä paremmin kaikentasoisille kuvankäsittelijöille, sillä käyttäjä voi valita tasoonsa sopivat asetukset. Uusi Guided Edit -toiminto opastaa harrastajan kuvankäsittelyn alkuun.

Saatavuus ja hinnat

Adobe Photoshop Elements 6 for Macintosh toimii Leopard- (Mac OS X v 10.5.2) ja aikaisemmissa Mac OS X (10.4.8) -käyttöjärjestelmissä. Photoshop Elements -päivitys Mac-koneille on saatavilla välittömästi Adoben verkkokaupasta. Sen verollinen suositushinta on 90,28 euroa. Päivityspaketti maksaa verollisena 70,76 euroa.

Lisätietoja www.adobe.com

Share: