Painotuotteita verkosta entistä helpommin

12.8.2015 07:24Uutiset » Ohjelmistot

Agfa Graphics on julkaissut uuden version pilvipalveluna toimivasta verkkotilausjärjestelmästä. Uuden StoreFront 3.0 -ohjelmiston avulla painopalvelujen ja suurkuvan tuottajat voivat rakentaa entistä paremmin toimivia verkkotilausjärjestelmiä asiakkailleen.

Agfan tiedotteen mukaan suurin StoreFront-asiakas on toteuttanut 51 verkkokauppaa omille asiakkailleen. StoreFrontin kautta haetaan kuukausittain tietoa miljoonalta sivulta ja asiakkaita on ympäri maailmaan. Erityisesti Sveitsissä ja Skandinaviassa käytetään aktiivisesti näitä järjestelmiä.

Uusi ohjelmistoversio tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, joiden avulla tilausjärjestelmän tarjoaja voi tehostaa toimintaansa. Järjestelmän käyttäjille voidaan jakaa tietoa entistä paremmin ja haluttuja tuotteita tai palveluja voidaan tuoda esiin tehokkaammin. Myös hinnoitteluun ja maksamiseen on tullut uusia ominaisuuksia. StoreFront toimii Agfan mukaan saumattomasti Apogee ja Asanti -työnkulkujärjestelmien kanssa, mikä mahdollistaa tilausten automaattisen käsittelyn.

Share: