Päivityksiä Xeroxin FreeFlow-tuoteperheeseen

13.11.2008 11:59Uutiset » Ohjelmistot

Xerox on julkistanut useita lisäyksiä FreeFlow-tuoteperheeseensä. Xerox FreeFlow on kokoelma työnkulun ohjelmistotyökaluja, joilla voidaan tehostaa painotuotantoa. Automatisointi vähentää virheitä ja manuaalisia painotyön käsittelyvaiheita säästäen aikaa ja rahaa.

Uuteen tarjontaan kuuluvat:

• FreeFlow-tulostinpalvelin, versio 7. Yhtiön tehokkaimmassa tulostinpalvelimessa on kehittyneet värinhallintaominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja muokattavat turvaominaisuudet.
• FreeFlow Output Manager -ohjelmiston versio 7. Ohjelmisto voidaan integroida Xeroxin toimistolaitteisiin, jolloin käyttäjät voivat skannata paperioriginaaleja ja ohjata tiedosto tarvittaessa monitoimilaitteesta sopivalle tuotantotulostimelle. Kätevä ominaisuus, kun originaalista tarvitaan suurempia kopiomääriä tai erikoisviimeistelyä.
• FreeFlow Express to Print -ohjelmisto. Tuote esiteltiin ensimmäisen kerran drupa-messuilla toukokuussa 2008 ja on nyt saatavilla. Kohtuuhintainen digitaalisiin tulostustöihin räätälöity Express to Print lisää tuottavutta automatisoimalla usein toistuvat työt ja rutiininomaiset painotiedoston valmistelut. Näin painotöiden hallinta tehostuu.

– Työnkulku on minkä tahansa paino- ja tulostusympäristön kulmakivi. Työnkulun automatisointi auttaa asiakkaitamme tavoittamaan heidän asiakkaansa, vähentää kustannuksia ja mahdollistaa aiempaa suuremman tuottavuuden. Tarjoamme enemmän intergroituja, automatisointia lisääviä työvälineitä kuin kukaan muu alalla, sanoo Xeroxin myyntijohtaja Johanna Starck.

FreeFlow-tulostinpalvelin, versio 7

FreeFlow tulostinpalvelimen versio 7 tarjoaa laajennettuja värinhallintaominaisuuksia. Ohjelmistossa on uusi visuaalinen spottivärien muokkaustyökalu, jonka avulla perinteisesti vaikea spottivärien hallinta sujuu aiempaa helpommin. Spottivärieditori näyttää värierot asteittain. Käyttäjät voivat tulostaa ruudun näkymät ja sovittaa värit täsmälleen halutunlaiseksi. Ominaisuus nopeuttaa ja tarkentaa spottivärien hallintaa brändi-identiteeteissä, graafisissa elementeissä ja teksteissä.

Xeroxin tehokas, uusi tulostinpalvelin laajentaa myös yhteensopivuutta PDF/X-tiedostomuotoon, joka on alan standardi PDF-tietojen siirtoon. Sen avulla asiakirjat menevät prepressin läpi aiempaa vähemmillä virheillä. Laajennetut työnkulkuominaisuudet ja parannettu käyttöliittymä tekee tulostustöiden lähettämisen ja käsittelyn helpoksi vähäisellä koulutustarpeella. Uudet turvaominaisuudet ja tuki IPv6-standardille on myös sisällytetty FreeFlow-tulostinpalvelimen uuteen versioon.

FreeFlow Output Manager -ohjelmistoversio 7

FreeFlow Output Manager tarjoaa nyt “Lähetä tuotantoon” -toiminnon. Ratkaisu integroituu useisiin Xeroxin monitoimilaitteisiin EIP-ohjelmistoalustan kautta. Lähetä tuotantoon -toiminnon avulla käyttäjät voivat skannata paperioriginaalin, lisätä halutut tulostettavan työn asetukset ja lähettää työn keskitettyyn tulostuskeskukseen suoraan monitoimilaitteelta. Käyttäjälle tulostuu automaattisesti vahvistus työn lähettämisestä esikatselukuvineen.

Intuitiivinen käyttöliittymä ja Output Managerin integrointi monitoimilaitteeseen toimii siltana Xeroxin toimistolaitteiden ja tuotantotulostusympäristöjen välillä. Esimerkiksi koulut, yliopistot ja finanssialan organisaatiot voivat nyt skannata paperioriginaalit, ja lähettää tulostettavat dokumentit keskitettyyn painoon. Näin he voivat hyödyntää painon monipuolisemmat tuotanto- ja viimeistelymahdollisuudet tarpeen mukaan. FreeFlow Output Manager tutkii tulostustyön määreitä, joihin kuuluvat väri, sivumäärä ja viimeistelyvaatimukset. Ohjelmisto ohjaa jokaisen työn sille sopivaan tuotantotulostimeen automaattisesti, mikä lisää painon tehokkuutta ja vähentää manuualisen käsittelyn tarvetta.

FreeFlow Express to Print nyt saatavilla

FreeFlow Express to Print automatisoi tavallisimpia ennen painamista tehtäviä prepress-toimenpiteitä. Ohjelmisto vähentää manuaalisia työvaiheita, joita tarvitaan painettavan tiedoston valmisteluun. Tällaisia töitä voivat olla esimerkiksi käyntikortit, esitteet, postikortit, kirjat ja käsikirjat. Uusia liiketoimintamahdollisuuksia avautuu, kun aiempaa monipuolisempia sovelluksia voidaan tulostaa nopeasti. Ohjelmisto soveltuu erityisesti pienille painoille tai niille, jotka ovat aloittamassa digitaalista painotuotantoa.

Yli 50 valmista töiden mallipohjaa sisältävä Express to Print poistaa manuaalisen käsittelyn ja arvausleikit painotöiden valmistelusta. Ohjelmisto automatisoi usein toistuvat ja aikaa vievät toimenpiteet, kuten asemoinnin ja viimeistelyn helpoilla raahaa ja pudota (drag-and-drop) -toiminnoilla. Välilehtiä, kansia, kappaleiden alkuja ja vesileimoja voi myös helposti lisätä haluttuun kohtaan asiakirjassa. Ruudulla näkyy välittömästi graafinen esitys kustakin sivusta, mikä varmistaa, että sivu tulostuu juuri niin kuin on haluttu.

Saatavuus

FreeFlow-tulostinpalvelimen versio 7 on saatavilla DocuColor 7000AP / 8000AP -tuotantolaitteisiin marraskuusta alkaen. FreeFlow Output Manager -ohjelmistoversio 7 ja Express to Print -ohjelmisto ovat saatavilla maailmanlaajuisesti marraskuusta alkaen. Joulukuusta alkaen Xerox tarjoaa 30 päivän käyttöoikeuden ilmaiseksi FreeFlow Express to Print -ohjelmistoon, jonka voi ladata osoitteessa Xerox.com.

Lisätietoja:

Johanna Starck, myyntijohtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9336, sähköposti: johanna.starck(at)xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy puh. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas(at)xerox.com

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: