ONYX-työnkulkuohjelmistot tukevat nyt myös Océn ColorWavea

15.1.2009 11:53Uutiset » Ohjelmistot

ONYX-työnkulkuohjelmiston kaikki hyödyt ovat nyt myös Océ ColorWaveTM 600 -käyttäjien ulottuvilla. ONYXin ohjelmisto tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun työnkulun hallintaan, ja se on johtava rippiohjelmisto ammattimaisessa suurkuvatulostuksessa.

Océ ColorWave 600 on maailman ensimmäinen TonerPearl-väritulostin, joka perustuu Océ CrystalPoint™ -teknologiaan. Tämä ainutlaatuinen teknologia yhdistää väriaine- ja mustesuihkutulostuksen parhaat puolet, ja on lisäksi erittäin ympäristöystävällinen. Lopputuloksena on hyvälaatuisia, vedenkestäviä tulosteita, joiden käyttömahdollisuudet ovat erittäin laajat.

ONYX-ohjelmistojen avulla uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Océ ColorWave 600 on suunniteltu teknisten dokumenttien tulostamiseen, mutta sillä voidaan toteuttaa myös lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja graafisia sovelluksia, kuten myyntipistemainontaa ja arkkitehtiprojektien esittelyitä. Mahdollisuus käyttää ONYX-ohjelmistoa tarjoaa Océ ColorWave 600:n käyttäjille optimaalisen väritulostustöiden hallinnan, synnyttäen kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia graafisen tulostuksen alalla.

ONYX® ProductionHouseTM tai ONYX PosterShop® -ohjelmistopaketin yhdistäminen Océ ColorWave 600 -järjestelmään luo helpon ja joustavan työnkulkuratkaisun, jonka ansiosta tulostin toimii täydellä nopeudella. Väritulostuksesta tulee Océn mukaan entistä tuottavampaa, helpompaa ja kustannustehokkaampaa.

Saatavuus

Océ ColorWave 600:n ajuri on saatavana veloituksetta kaikkiin ONYX PosterShop- ja ProductionHouse-ohjelmistoihin, joiden versio on 7.2 tai uudempi, sekä tavallisiin että Océ Edition -paketteihin. ONYX-ohjelmistojen nykyiset käyttäjät voivat hankkia ajurin kääntymällä paikallisen Océn toimiston puoleen.

ONYX Graphics
ONYX Graphics, Inc. kehittää ja markkinoi kaupallisia tulostusohjelmistoja ja –ratkaisuja digitaalisen väritulostuksen alalle. Yhdistämällä väri-, kuvankäsittely ja tulostustuotanto-osaamisen, ONYX tarjoaa tehokkaita ja luotettavia työnkulkuratkaisuja. ONYX Graphics on alansa johtava toimija, joka on ansioitunut lähes 20 vuotta menestyksekkäänä RIP –ohjelmistojen valmistajana. Sen asiakaskunta kattaa yli 10 000 asennusta, ja sen universaalit RIPit tukevat yli 500 suosittua tulostinmallia. ONYX Graphcsin pääkonttori sijaitsee Salt Lake Cityssä, Yhdysvalloissa, sillä on toimipisteet Itävallassa ja Belgiassa, ja sen toiminta-alue kattaa edustajien kautta myös Latinalaisen Amerikan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueet.

Océ
Océ on yksi maailman johtavista asiakirjahallinnon ja ammattimaisen tulostuksen yrityksistä. Océn laajaan valikoimaan kuuluu toimistotulostimia ja kopiointijärjestelmiä, nopeita digitaalisia tuotantotulostimia ja suurkoon tulostusjärjestelmiä sekä teknisten dokumenttien että värigrafiikan tulostamiseen. Océ on perustettu vuonna 1877 ja sen pääkonttori sijaitsee Venlossa, Alankomaissa. Se toimii yli 90 maassa ja sen palveluksessa työskentelee maailmanlaajuisesti noin 24 000 ihmistä. Lisätietoa Océsta löytyy konsernin web-sivuilta. www.oce.com.

Share: