Metsälehti mobiililaitteille Anygraafin järjestelmillä

11.12.2013 09:13Uutiset » Ohjelmistot

Metsäkustannus on esitellyt mobiililaitteilla toimivan Metsälehden. Se julkaistaan suoraan lehden Neo-toimitusjärjestelmästä Anygraafin AnyReader-sovelluksen avulla. Metsälehden voi tilata mobiililaitteelle vuoden 2014 alusta.

Metsäkustannus siirtyi Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän käyttöön printtilehtiensä toimitus- ja taittotyössä keväällä 2013. Neo mahdollistaa myös aidosti toimitustyöhön integroidun mobiilijulkaisemisen. Mobiili Metsälehti on aluksi täysin automaattisesti syntyvä sähköinen julkaisu, jonka sisältö on sama kuin painetun lehden. Jatkossa mobiiliversion sisältö voi olla rikkaampaa ja laajempaa. Mobiililehti on tarjolla Apple- ja Android-laitteille.

Älykkäiden ja mukautuvien taittopohjien ansiosta Metsälehden ei tarvitse tehdä erilaisia ulkoasuja jokaiselle laitteelle erikseen. Sama sisältöpaketti lähetetään järjestelmästä kaikille lukulaitteille.

Mobiili Metsälehti on Anygraafin ensimmäinen varsinainen AnyReadilla julkaistu lehti. Mobiileja Pohjanmaalaisia paikallislehtiä on myös tulossa tilattavaksi vuoden 2014 alusta.

Share: