Konica Minolta kutsuu sovelluskehittäjät yhteistyöhön

9.12.2008 01:26Uutiset » Ohjelmistot

Konica Minolta on käynnistänyt sovelluskehittäjille suunnatun DSP (Developer Support Programme) -ohjelman. Tavoitteena on edistää ja syventää ohjelmistovalmistajien ja järjestelmäintegraattoreiden ratkaisujen ja Konica Minoltan laitteiden yhteiskäyttöä.

– Kommunikaatioteknologiat ovat erittäin merkittävä osa bizhub-mallistoamme. Me haluamme antaa ohjelmistovalmistajille mahdollisuuden kehittää yhteensopivia sovelluksia, ja laajentaa yhteensopivien ratkaisujen määrää, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Yksi tärkeimmistä tämän alan teknologioista on OpenAPI, joka on osa Konica Minoltan bEST (bizhub Extended Solution Technology) -kokonaisuutta. Se toimii alustana käyttäjätunnistuksen, tulostuksen ja metatietojen kehittyneen skannauksen ratkaisuille. Samalla OpenAPI on edellytys muiden valmistajien ohjelmistojen saumattomalle integroinnille Konica Minoltan laitteisiin sekä perusta nopeasti ja vaivattomasti toteutettaville asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyille työnkuluille.

DSP-ohjelman avulla Konica Minolta lähestyy riippumattomia ohjelmistovalmistajia ja järjestelmäintegraattoreita, jotta he voivat monipuolistaa olemassa olevien ratkaisujensa käyttömahdollisuuksia integroimalla niitä Konica Minoltan bizhub-tulostuslaitteisiin. Lisäksi ohjelman tavoitteena on innostaa sovelluskehittäjiä luomaan täysin uusia bizhub-laitteisiin liittyviä ohjelmistoratkaisuja.

Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat rekisteröityä ohjelmaan osoitteessa http://dsp.konicaminolta.eu. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Rekisteröityneille jäsenille tarjotaan kehitystyöhön tarvittavat työkalut sekä keskustelufoorumi, jossa he voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia.

Share: