Konica Minolta julkaisi sovelluskaupan monitoimijärjestelmiinsä

10.10.2013 10:29Uutiset » Ohjelmistot

Konica Minolta bizhub Marketplace

Uusi bizhub MarketPlace on Konica Minoltan kehittämä sovelluskauppa bizhub -monitoimijärjestelmille. Kauppa tarjoaa käyttäjille uuden helpon tavan selata ja ladata sovelluksia, jotka ovat erityisesti suunniteltuja laajentamaan asiakkaan monitoimijärjestelmän toiminnallisuutta. Se tarjoaa mobiililaitteista tutun käyttökokemuksen, mutta on suunniteltu erityisesti asiakkaiden tarpeita ajatellen. Kun bizhub MarketPlace on asennettu, pääsee saatavilla oleviin sovelluksiin helposti käsiksi suoraan monitoimijärjestelmän näytöltä.

Helppo asennus ja käyttö

Asennus on helppoa: Asiakkaan täytyy avata tili bizhub MarketPlace -sivustolla (www.bizhubmarketplace.fi). Kirjautumisen jälkeen asiakkaat pääsevät tuki-sivustolle, josta voivat ladata ja asentaa bizhub MarketPlace -sovelluksen monitoimijärjestelmäänsä. Tuki-sivustolta voi myös ladata asennusoppaan. Asennuksen jälkeen asiakas voi valita ja asentaa halutun sovelluksen suoraan monitoimijärjestelmän näytöltä.

Microsoft Sharepoint-, Google- ja Evernote -liitännäisten avulla saadaan työelämää huomattavasti helpommaksi, koska ne mahdollistavat suoran tulostamisen ja skannaamisen liitettyihin ohjelmiin ja palveluihin. Tämä tekee sisällön ja dokumenttien hallinnasta erittäin tehokasta ja helppoa. bizhub paperipohjat -sovellus tarjoaa laajan valikoiman valmiita tulostuspohjia, esimerkiksi muistiinpanolomakkeet graafisella-, diametrisella- tai quadrille-kuviolla.

Kustomointi tehty helpoksi

Mitä käytettävyyteen tulee, uusi bizhub -monitoimijärjestelmien sukupolvi vakuuttaa käyttäjänsä monipuolisuudellaan: Jo ennestään intuitiivinen käyttöjärjestelmä on kokenut muutoksen ja esittelee nyt käytetyimmät toiminnot uudella tavalla. Neljän uuden Easy Panel -teeman avulla käyttäjä pystyy tutustumaan monitoimijärjestelmänsä monipuolisiin kustomointimahdollisuuksiin. ”Wooden”- ja ”copy wizard” -teemat ovat erittäin helppokäyttöisiä: Molemmat tarjoavat suoran pääsyn käytetyimpiin kopiotoimintoihin ja ”wooden”-teema myös skannaustoimintoihin. Kopio- ja skannaustoimintojen lisäksi ”modern”- ja ”metal”-teemat tarjoavat myös suosituimmat kansio- ja faksitoiminnot. Kaikki Easy Panel -teemat ovat ulkoasultaan harmonisia, viimeisteltyjä ja tyylikkäitä.

– bizhub MarketPlace on erittäin suuri askel uudenlaiseen maailmaan: Nyt asiakkaat saavat mahdollisuuden parantaa tulostusympäristöään ilman uusien laitteiden hankintaa – vain asentamalla sopivan sovelluksen. Sen lisäksi suora yhteys suosittuihin pilvipalveluihin on virstanpylväs, joka tekee työnkuluista vieläkin tehokkaampi, toteaa Olli Ojala, Konica Minolta Business Solutions Finland -yhtiön toimistojärjestelmistä vastaava tuotepäällikkö.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: