Kodakin ohjelmistopäivitykset tehostavat painamista

22.11.2016 08:08Uutiset » Ohjelmistot
Amerikkalainen John Roberts -painotalo on pystynyt lyhentämään läpimenoaikoja merkittävästi lisäämällä Kodakin ohjelmien avulla automaatiota.
Amerikkalainen John Roberts -painotalo on pystynyt lyhentämään läpimenoaikoja merkittävästi lisäämällä Kodakin ohjelmien avulla automaatiota.

Kodak on julkistanut merkittäviä uudistuksia työnkulun ohjelmistoihinsa. Ne on suunnattu erityisesti pakkauspainamisen tehostamiseen. Uudistuksiin kuuluu työnkulkuohjelma Prinergyn uusi versio 8.

Prinergy 8 tarjoaa yhteisen työnkulun offset- ja digipainamiselle. Integraatio ja lisätty automaatio tarjoavat Kodakin mukaan asiakkaille mahdollisuuksia vähentää edelleen materiaalikustannuksia ja lisätä tuottavuutta mm. läpimenoaikoja lyhentämällä.

Prinergyssä on nyt universaali digitaalisten töiden editori. Se n avulla tuotantopäätökset voidaan tehdä reaaliaikaisen laitetiedon perusteella. Prinergy 8 -ohjelmisto tarjoaa yhdistettynä Ricohin, Konica Minoltan, Landan ja Komorin painokoneisiin pitkälle viedyn keskitetyn laitehallinnan ja automaation.

Työnkulun ohjelmistojen uudistukset on Kodakin mukaan optimoitu pakkausalan asiakkaiden tarpeisiin. Niiden avulla voidaan tuottaa erinomaista laatua brändien omistajille. Ohjelmistot noudattavat mm. Ghent Workgroupin uusimpia pakkausalan standardeja.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: