Kids Medialle Anygraafin toimitusjärjestelmä

5.8.2014 09:13Uutiset » Ohjelmistot

Sanoma Media Finlandin lasten- ja nuorten julkaisuja tuottava Kids Media ottaa käyttöön Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmän. Järjestelmää tullaan hyödyntämään lasten- ja nuortenlehdissä sekä kirjoissa. Sanoma Media Finland on Suomen suurin lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja.

Kids Media julkaisee vuosittain kuutta säännöllisesti ilmestyvää sarjakuvalehteä ja noin 100 uutta kirjaa, joista yhä suurempi osa on digitaalisia. Järjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2014 aikana. Se tulee virtaviivaistamaan ja tehostamaan muun muassa aineiston uudelleenkäyttöä sekä ulkopuolisten avustajien mahdollisuuksia työskennellä järjestelmässä olevan aineiston parissa.

– Kids Median järjestelmäasennus vahvistaa entisestään Neon kykyä kattaa kaikki laaja-alaisen julkaisijan tarpeet. Neo on käytössä niin sanoma- kuin aikakauslehdissä, valtionhallinnossa sekä kuva- ja uutistoimistoissa. Nyt Kids Median myötä se on käytössä myös täysimittaisesti kirjatuotannossa, sanoo Anygraafin Kids Media -projektista vastaava tuotepäällikkö Harri Taskinen.

Share: