Keskitetty ratkaisu tulostusympäristön hallintaan

26.5.2008 09:29Uutiset » Ohjelmistot

Usein yritysten käytössä olevien monitoimilaitteiden ja tulostimien merkkien ja mallien kirjavuus tekee tulostusympäristön hallinnasta työlästä. Ratkaisuna kirjavan laitekannan hallintaan Konica Minolta tarjoaa PageScope Enterprise Suiten, jonka avulla järjestelmänvalvoja hallinnoi keskitetysti koko tulostusympäristöä.

PageScope Enterprise Suiten avulla valvoja saa täydet oikeudet kaikkeen yrityksen tulostusympäristöön liittyvään tietoon. Ohjelmisto tehostaa tulostusympäristön käyttöä ja tarjoaa merkittävää kustannussäästöpotentiaalia. Yhdellä ohjelmistolla pystyy hallinnoimaan jopa 2000 tulostuslaitetta, niin monitoimilaitteita kuin tulostimiakin.

PageScope Enterprise Suite -ratkaisu sisältää neljä erillistä ohjelmistokomponenttia, joista asiakas voi joustavasti räätälöidä tarpeidensa mukaisen kokonaisuuden.

– PageScope Enterprise Suite -ratkaisun avulla sekä käyttäjien työajan että laitteiden käytön tehokkuus kasvaa, kun töiden kulku ja ohjelmiston käyttö on automatisoitu ja keskitetty. Mikäli asiakas ei tarvitse koko ohjelmistoa, hän voi valita vain tarvitsemansa komponentit. Lisäksi ohjelmistoa voi milloin tahansa laajentaa ja päivittää, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Ohjelmistokomponentit

PageScope Account Manager tarjoaa kattavaa tulostus- ja kuluraportointia. Ratkaisuun voidaan liittää jopa 2000 laitetta, ja se tuottaa raportit jokaisesta printtaus-, kopiointi-, skannaus- ja faksaustapahtumasta.

PageScope Authentication Managerin avulla järjestelmänvalvoja voi valvoa ja hallita laitteiden käyttöoikeuksia. Kertakirjautumisella käyttäjä saa oikeudet kaikkiin hänelle myönnettyihin laitteisiin.

PageScope MyPanel Managerin avulla käyttäjälle voidaan luoda oma käyttöliittymäprofiili, joka seuraa käyttäjää kaikille laitteille kirjautumisen jälkeen.

PageScope Net Care Device Manager valvoo tulostusympäristöön kuuluvia laitteita automaattisesti. Se tarkkailee laitteiden käytettävyyttä ja toimintaa, ja varoittaa sähköpostitse etukäteen tulostuksen pullonkauloista, värin tai paperin loppumisesta, tai mahdollisista teknisistä ongelmista.

– Ohjelmiston rakenne tarjoaa asiakkaille erinomaista joustavuutta. PageScope Enterprise Suite -ratkaisu lisää tulostusympäristön käytettävyyttä, tuottavuutta ja tehokkuutta. Lisäksi se säästää ylläpidon työaikaa, Ahonen sanoo.

Share: