Itella ja Smilehouse yhteistyössä

31.12.2007 11:58Uutiset » Ohjelmistot

Itella ja Smilehouse ovat sopineet laajasta kumppanuudesta sähköisen kaupankäynnin alueella. Kumppanuuden tuloksena Itella ja Smilehouse toimittavat yhdessä kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät kehittynyt verkkokauppa, tehokas asiakkuusmarkkinointi ja luotettava logistiikka.

Itellan ja Smilehousen kokonaisratkaisut sisältävät konsultoinnin, toteutuksen ja ylläpidon, mikä yksinkertaistaa erityisesti suurten yritysten sähköisten kauppapaikkojen käyttöönottoa. Integroinnit kauppapaikan ja logistiikan järjestelmien välillä tarjotaan asiakkaalle valmiiksi testattuina ja toteutettuina. Esimerkiksi Orion-konsernille toteutettu terveydenhuollon ammattilaisten verkkokauppa toimii hyvänä malliesimerkkinä yhteisestä ratkaisutarjonnasta.

Kumppaneiden yhteistyöstä hyötyvät myös pienet ja keskisuuret yritykset. Itellan osoitekorttien tulostusohjelmisto on ilman eri korvausta valmiina kaikissa Smilehousen ohjelmistoversioissa ilmaista Wosbee.com-verkkokauppapalvelua myöden. Lisäksi verkkokaupan asiakastietojen hyödyntäminen Itellan tarjoamiin suoramarkkinoinnin palveluihin on aiempaa helpompaa. Verkkokauppiaalle kokonaisratkaisu säästää aikaa ja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

– Kumppanuus Itellan ja Smilehousen välillä on luonnollista. Palveluvalikoimamme täydentävät toisiaan ja kumpikin tarjoaa ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin ja erikokoisille yrityksille. Arvostamme Smilehousen pitkää kokemusta monipuolisista verkkokaupan ratkaisuista, sanoo Itellan Verkkokaupan kehitysjohtaja Teija Hyttinen.

Itella jatkaa strategiaansa kehittää asiakaslähtöisesti palveluvalikoimaansa sähköisen kaupankäynnin tarpeisiin. Itellan palvelut liitetään verkkokauppaohjelmistoihin, ja näin tehostetaan verkkokauppiaan liiketoimintaprosesseja. Integrointi varmistaa reaaliaikaisen sähköisen tiedonsiirron tapahtumien välillä ja tekee sekä verkosta ostamisen että myynnin hallinnan nopeammaksi ja helpommaksi.

Lisätietoja www.itella.fi.

Share: