HP päivitti WallArt -suunnitteluohjelmiston

16.1.2015 08:25Uutiset » Ohjelmistot

Hewlett-Packard on julkaissut HeimTextil-messuilla Frankfurtissa kolmannen versionsa HP WallArt suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmistosta. HP WallArt 3.0. antaa avaimet sähköiseen liiketoimintaan sisustustuotteiden tuotannon ja myymäläsuunnittelun toteuttamiseksi. Työnkulku suunnittelusta tuotantoon helpottuu ja nopeutuu.

HP WallArt on tiedotteen mukaan helppokäyttöinen, pilvipalvelussa toimiva suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmisto, jolla on jo 2 400 käyttäjää 81 maassa. Ohjelman uusin versio auttaa tulostustaloja, tapettivalmistajia ja sisustussuunnittelijoita toimimaan yhä tiiviimmässä yhteistyössä vähittäismyyjien ja verkkokaupan kanssa. Lisäksi ohjelman avulla luodaan uudenlaisia ostoelämyksiä verkkokaupassa asioiville.

HP WallArtilla suunniteltu grafiikka on tulostusvalmis, web-to-print -aineisto, joka nopeuttaa tuotantoa. Uuden ohjelmistoversion myötä tulostimen RIP lataa työn automaattisesti laitteeseen tulostettavaksi ilman manuaalisia toimenpiteitä. Tuotannon lopuksi ostajalle saadaan tulostettua ohjelmasta asennusohjeet, joiden avulla mm. tapettien asennus on helppoa.

Kuva: Tulostettu myymäläsisustus/Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: