Paikallislehdille Anygraafin järjestelmiä

10.12.2015 08:38Uutiset » Ohjelmistot

Hervannan Sanomat tehdään jatkossa Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä. Ilmoitusliiketoiminnan hoitamiseen lehti valitsi Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmän. Myös Kirkkonummen Sanomat ryhtyy käyttämään näitä toimitus- ja ilmoitusjärjestelmiä.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Hervannan Sanomat -lehti jaetaan noin 22 000 talouteen Hervannan, Kaukajärven, Vuoreksen, Lukonmäen, Hallilan ja Messukylän alueella. Hervannan Sanomia julkaiseva HerMedia Oy on henkilökunnan omistama sanomalehtikustantaja. Yhtiö jatkaa aiemmin AlmaMedian omistaman lehden perinteitä yrittäjäperiaatteella.

Kirkkonummen Sanomat tehdään vuodenvaihteesta alkaen Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmällä, jonka käyttäjäksi lehti siirtyy Anygraafin aiemmasta Doris-toimitusjärjestelmästä. Ilmoitusten hoitoon lehti valitsi Anygraafin AProfit-järjestelmän. Lehdellä on käytössään myös Anygraafin CProfit-tilaajajärjestelmä, jolla hoidetaan osoitteellinen jakelu varsinaisen jakelualueen ulkopuolelle.

Kirkkonummen Sanomien painos on 28000. Lehti jaetaan torstaisin ja sunnuntaisin joka talouteen Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon alueella.

Molempien lehtien uudet järjestelmät otetaan käyttöön heti alkuvuodesta käyttöpalveluna Anygraafin palvelukeskuksesta.

Share: