Gummeruksesta Neo Booksin käyttäjä

7.4.2011 10:51Uutiset » Ohjelmistot

Gummerus Kustannus Oy on valinnut Anygraafin Neo Booksin projektihallinnan työkaluksi. Anygraaf Neo Books on uuden sukupolven sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kirjankustantajille.

Neo on Anygraafin järjestelmä, jolla suunnitellaan ja seurataan toimituksellisen työn vaiheita. Sen avulla hallinnoidaan toimituksellista kokonaisuutta, johon kuuluvat dokumentit ja sisällöt, toimituksen resurssit, tapahtumakalenteri, ideat, suunnitelmat ja suunnittelu, projektit sekä erilaiset vaihtuvat tilanteet.

– Näemme Gummeruksen oivallisena kumppanina, jolla on monimuotoinen organisaatio ja pitkä kokemus kirjojen kustantamisesta ja mahdollisuuksia laajentaa Neo-järjestelmän käyttöä tulevaisuudessa myös sisällönhallinnan tarpeisiin, Harri Taskinen Anygraafilta kertoo.

– Tavoitteemme on yhtenäistää ja helpottaa toimitusten työtä. Etsimme järjestelmää, jonka myötä pystymme hallinnoimaan kirjan koko elinkaarta ideasta valmiiksi tuotteeksi. Päädyimme valitsemaan Neo Booksin, sillä siinä oli tarvitsemamme ominaisuudet valmiina. Halusimme tuotteen, jonka käyttöönotto on mahdollisimman sujuva eikä suuria räätälöintejä tarvitse tehdä, Esa Pikkarainen Gummerukselta toteaa.

Share: