Flowmanilta myös näköislehti

22.2.2010 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Flowmanin vastikään julkistama Virtual Front Desk saa ensimmäisen laajennuksen maaliskuussa. Kyseessä on ePaper-optio, jolla saadaan aikaan näköislehti.

– Näköislehden tekninen toteuttaminen ei ole mitään rakettitiedettä, toteaa Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.
– Teknologioita on tarjolla ruuhkaksi asti. Meidän lisäarvomme tähän on nimenomaan siinä, että sähköinen julkaisu syntyy lehden tekijän näkökulmasta ikään kuin sivutuotteena: kun optio on otettu käyttöön osana työnkulkua, ei näköislehden tekemiseen ja julkaisemiseen tarvitse kenenkään tehdä enää erillisiä toimenpiteitä vaan kaikki tapahtuu automaattisesti ilman lisätyötä lehden tekijälle, hän jatkaa.

Flowman ePaper integroituu osaksi painon ja painotuotteen tilaajan päivittäiseen rutiiniasiointiin käytettävää Virtual Front Desk -järjestelmää. Kun asiakas tekee painotyötilauksen, järjestelmään luodaan automaattisesti siitä myös ePaper-versio, joka myös automaattisesti julkaistaan joko Flowmanin ylläpitämässä palvelinympäristössä – tai siirretään asiakkaan omaan ympäristöön julkaistavaksi osana asiakkaan www-sivustoa.

– Tilattavat lehdet tarvitsevat usein näköislehden julkaisemiseen myös tavan veloittaa lukijoita tai halita näköislehden tilauksia, sanoo Jaicom Oy: toimitusjohtaja Jorma Ainassaari.
– Jaicomin kokemus tilaajajärjestelmien verkkopalveluissa on apuna mietittäessä näitä ratkaisuja. Voimme toimittaa jokaisen kustantajan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun näihin tarpeisiin.

Share: