Enfocus-tuotteita päivitetty

11.3.2008 14:18Uutiset » Ohjelmistot

Monipuolisista PDF-editointiohjelmista tunnettu Enfocus ilmoitti, että se on tehnyt tärkeitä päivityksiä ohjelmilleen. Kyseessä ovat Enfocus PitStop Server 4.5 (suurtuotannon työkalu PDF:n tarkistuksiin ja automaattisiin korjauksiin), Instant Barcode 1.5 (helppokäyttöinen viivakoodien hyödyntämiseen tarkoitettu sovellus Adobe Illustratorin kanssa) ja Instant PDF 4.1 (painovalmiita PDF-tiedostoja tekevä sovellus).

Enfocus PitStop Server 4.5 on saatavilla heti ja se on päivitettävissä ilmaiseksi PitStop Server 4.x -käyttäjille. Yhden käyttäjän lisenssi maksaa 2499€. Kolmosversion käyttäjälle päivitys maksaa 649€ ja sitä aikaisempien versioiden käyttäjälle 1299€.

Instant Barcode 1.5 ja Instant PDF 4.1 ovat molemmat päivityksen jälkeen täysin Adobe CS3 –yhteensopivia. Viivakoodisovellus Instant Barcoden hinta on 249€ ja Instant PDF 4.1:n saa hintaan 299€. Päivitykset ovat halvempia. Molemmat ovat saatavilla heti.

Enfocus-tuotteet kuuluvat nykyään EskoArtworkin alle ja niitä saa Suomen jälleenmyyjiltä, kuten KTA-yhtiöt ja Moonsoft.

Huhtikuun AGI-lehdessä tulee olemaan arvio Enfocuksen paljon kehuja saaneesta uudesta Neo-ohjelmasta, jolla voidaan editoida PDF-tiedostoja.

Lisätietoja www.enfocus.com.

Share: