EFI tuo tärkeän lisämausteen XMF-työnkulkuun

24.3.2010 10:34Uutiset » Ohjelmistot

Fujifilm on liittänyt XMF- työnkulkujärjestelmäänsä nyt myös sähköisen kaupankäynnin mahdollistavan web2print-sovelluksen. Kyseessä on EFI Digital Storefront -verkkokaupparatkaisu. Sovelluksen ansiosta painotalot saavat käyttöönsä nettitilausjärjestelmän, joka toimii vuorokauden ympäri.

EFI Digital Storefront virtaviivaistaa menetelmiä, joilla painojen asiakkaat tilaavat painopalveluita, käsittäen niin uudet painotyöt, uusintapainokset kuin lisäpalvelut, esimerkiksi painotuotteiden jakelun.
Työnkulkuliiketoiminnan päällikkö John Davies Fujifilm Europe -yksiköstä sanoo:
– Web2print-palvelun liittäminen XMF-työnkulkuumme on ollut erittäin tärkeää, koska voimme tarjota sen ansiosta painotaloille entistä suuremman määrän vaihtoehtoja tehdä bisnestä asiakkaidensa kanssa, Davies toteaa.
– Termillä ‘web2print’ tarkoitetaan usein verkkoliiketoiminnan tuomia etuja painoyhtiölle. Verkkotilaamisen ohella painotaloille voi olla hyötyä myös markkinointialustasta ja uudesta maksujärjestelmästä. Lisäksi tietyn tyyppiset työt tarjoavat pääsyn sellaisille markkinoille, jotka eivät muuten olisi mahdollisia, luoden sitä kautta uusia tulovirtoja.

Kehittyneen web2print -sovelluksen lisääminen XMF v3.0 -työnkulkujärjestelmään merkitsee muiden, hiljattain julkistettujen ominaisuuksien ohella sitä, että XMF on nyt yksi monipuolisimmista työnkulun alustoista. Järjestelmän tuottavuus on erittäin korkea aidon PDF-arkkitehtuurin ja kattavien ominaisuuksien ansiosta. Näihin kuuluvat esimerkiksi sisäänrakennettu aineistojen etähallinta, 3D-näyttövedoksen katselumahdollisuus ja nyt web2print.

Ipex 2010 -messuilla Fujifilm tulee esittelemään täysin integroidun web2print-ratkaisun, joka hyödyntää EFI Digital Storefront -sovellusta ja XMF -työnkulkujärjestelmää. Painotyö voidaan valmistaa joko offsetilla tai digitaalisella painokoneella asiakkaan valinnan mukaisesti.

Share: