Document House uuteen yhteistyösopimukseen

15.12.2010 08:55Uutiset » Ohjelmistot

PrintFleet

Pohjoismaiden johtava Xerox-jälleenmyyjä on aloittanut yhteistyön maailman johtavan tulostusohjelmistojen toimittajan PrintFleet Inc:n kanssa. Sopimuksen myötä Document House ottaa käyttöön PrintFleet Enterprise -järjestelmän kasvavan tulostuksenhallintapalveluihin keskittyvän liiketoimintansa tueksi.

Uuden järjestelmän ansiosta Document House voi tarjota asiakkailleen entistä kattavammat tulostuksenhallintapalvelut, jotka sisältävät erinomaiset tiedonkeruuominaisuudet ja järjestelmätuen sekä varmistaa tietojärjestelmän eheyden.

– Ohjelmisto on tärkeä lisä käyttämiemme tulostuksenhallintatyökalujen joukkoon. Sen avulla pystymme keskittämään entistä tehokkaammin asiakkaan tulostusympäristön kaikki laitteet ja vähentämään ylläpitokustannuksia sekä erillisten tuki- ja huoltopalveluiden tarvetta, Document Housen toimitusjohtaja Jari Rinne kertoo.

Johtava ohjelmisto

Kansainvälinen PrintFleet Inc on tulostuksenhallinnan ja liiketoiminnan kehitystä tukevien palveluiden johtava toimittaja ja sen ohjelmistoratkaisu on alan käytetyin tulostuksenhallintaohjelmisto.

– Olemme innoissamme siitä, että Document House on liittynyt eurooppalaisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon. Odotamme innolla, että voimme olla mukana kasvattamassa heidän tulostuksenhallintapalveluihin liittyvää liiketoimintaa, kertoo PrintFleetin EMEA-alueen liiketoimintajohtaja Dennis Kramer.

PrintFleet Inc:n tulostuksenhallinta- ja arviointiohjelmistojen avulla yritykset yli 20 maassa syventävät asiakassuhteitaan ja muuntavat liiketoimintaansa pelkkien tuotteiden myynnistä kokonaispalveluiden tarjoamiseen.

Tulostusta keventämällä lähtee myös 30 % kuluista pois

Kun yritykset haluavat keventää tulostustoimintojaan, huomio tulisi kiinnittää neljään asiaan: tulostuskulujen leikkaamiseen, yrityksen ja työntekijöiden tuottavuuden lisäämiseen, resurssienhallinnan ja vakauden parantamiseen sekä suoritusten seurantaan. Näin kuluja voidaan leikata jopa 30 prosenttia.

– Uusi järjestelmä on helppo ottaa käyttöön niin pienille kuin suurille asiakkaille. Ratkaisun avulla voimme hallita asiakkaidemme tietoja turvallisesti talon sisällä, ilman kolmansia osapuolia.

Järjestelmä tukee useiden valmistajien laitteita ja tarjoaa laajat raportointiominaisuudet, joka helpottaa entisestään kustannustenhallintaa ja -seurantaa sekä kehitystoimien suunnittelua.

www.documenthouse.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: