Corelin uutuus nyt myös suomeksi

31.12.2007 12:03Uutiset » Ohjelmistot

Corel Corporation julkisti tällä viikolla suomen ja ruotsin kielille lokalisoidut versiot Corel® Paint Shop Pro® Photo X2 -ohjelmasta. Corel Paint Shop Pro Photo X2 on ohjelma valokuvauksen harrastajille ja yrityksille, jotka haluavat muuntaa digitaaliset valokuvat nopeasti ammattimaisiksi valokuviksi.

Corel Paint Shop Pro Photo X2 tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman kuvankäsittelytoimintoja, joita ovat esimerkiksi pikakorjauksessa käytettävät automaattiset työkalut ja hienosäädössä käytettävät tarkat muokkaustoiminnot. Ohjelmalla ladattujen valokuvien katsominen, lajitteleminen ja käsitteleminen on erittäin nopeaa uuden Pikapimiö-toiminnon ansiosta. Aloittelijat voivat hyödyntää monia automaattisia yhden napsautuksen säätöjä ja edistyneet käyttäjät voivat käyttää ohjelman manuaalisia säätöjä, joiden avulla jokaista kuvaa voidaan säätää suoraan. Nopeampien toimintojen ja sisäisen Oppimiskeskuksen ansiosta uudet käyttäjät saavat haluamansa tuloksen nopeasti ja oppivat samalla ohjelman käyttöä.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme laajentaa Euroopan markkinoille suunnattua tuotevalikoimaammex. Uudet ruotsin- ja suomenkieliset versiot osoittavat, että Corel haluaa tuoda viimeisimmillä ominaisuuksilla varustetut palkitut tuotteensa mahdollisimman monien loppukäyttäjien ulottuville, kertoo Corel Internationalin varatoimitusjohtaja Amanda Bedborough.

Corel Paint Shop Pro Photo X2 -ohjelman suositusvähittäismyyntihinta on 75 euroa (ei sisällä alv:tä), ja se on saatavissa osoitteesta http://www.corel.co.uk/eu-store ja tulevina viikkoina Corelin kanavakumppaneilta. Lisätietoja Corelin digitaalisesta mediatuotevalikoimasta saat osoitteesta www.paintshopprophoto.co.uk, josta voit myös ladata kaikki toiminnot sisältävän Corel Paint Shop Pro Photo X2 -kokeiluversion veloituksetta.

Lisätietoja www.corel.co.uk.

Share: