CorelDRAW® Graphics Suite X4 nyt myös suomeksi

15.4.2008 10:35Uutiset » Ohjelmistot

Yksi johtava grafiikkaohjelmien ja digitaalisen median kehittäjä Corel Corporation julkisti tänään suomen ja ruotsin kielille lokalisoidut versiot palkitusta CorelDRAW® Graphics Suite X4 -ohjelmistosta.

Yli viidelläkymmenellä uudella ja parannetulla toiminnolla varustettu CorelDRAW Graphics Suite X4 tarjoaa käyttäjille työkaluja, joiden avulla voidaan toteuttaa monenlaisia töitä ja tuotteita, kuten logoja ja Web-grafiikkaa, monisivuisia esitteitä, laadukkaita mainoskilpiä ja digitaalisia näyttöjä.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme julkaista palkitun CorelDRAW Graphics Suite X4 -ohjelmiston suomen ja ruotsin kielellä. Olemme sitoutuneet vastaamaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin ja toimittamaan tuotteita paikallisella kielellä näille keskeisille markkina-alueille, kertoo Corel EMEA:n varatoimitusjohtaja Amanda Bedborough.

CorelDRAW-grafiikkaohjelmisto sisältää monipuolisia sivunasettelu-, kuvanmuokkaus- ja bittikartta-vektorijäljitysohjelmia, ja sitä käyttävät miljoonat ammattilaiset ja aloittelevat suunnittelijat ympäri maailmaa. Ohjelmiston uusin versio sisältää uusia työkaluja, jotka tehostavat luovaa prosessia, helpottavat projektinhallintaa ja optimoivat graafisen suunnittelun työnkulkua.

– Kehittäessämme CorelDRAW-grafiikkaohjelmiston uusinta versiota kysyimme eri teollisuudenaloilla toimivien käyttäjien mielipiteitä. Seurasimme heidän työskentelyään ja keräsimme heidän antamaansa palautetta pystyäksemme kehittämään ohjelmistoa entistä paremmaksi. Kehitystyön ansiosta CorelDRAW Graphics Suite X4 -ohjelmiston käyttäjillä on käytössään helppokäyttöiset työkalut, joiden avulla työn tulokset ovat erinomaisia. Lisäksi ohjelmiston kehitystyön myötä käyttäjän päivittäisen työn tuottavuus paranee merkittävästi, Corelin grafiikasta vastaavan tuotehallinnan johtaja Gérard Métrailler sanoo.