CorelDRAW® Graphics Suite X4 nyt myös suomeksi

15.4.2008 10:35Uutiset » Ohjelmistot

Yksi johtava grafiikkaohjelmien ja digitaalisen median kehittäjä Corel Corporation julkisti tänään suomen ja ruotsin kielille lokalisoidut versiot palkitusta CorelDRAW® Graphics Suite X4 -ohjelmistosta.

Yli viidelläkymmenellä uudella ja parannetulla toiminnolla varustettu CorelDRAW Graphics Suite X4 tarjoaa käyttäjille työkaluja, joiden avulla voidaan toteuttaa monenlaisia töitä ja tuotteita, kuten logoja ja Web-grafiikkaa, monisivuisia esitteitä, laadukkaita mainoskilpiä ja digitaalisia näyttöjä.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme julkaista palkitun CorelDRAW Graphics Suite X4 -ohjelmiston suomen ja ruotsin kielellä. Olemme sitoutuneet vastaamaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin ja toimittamaan tuotteita paikallisella kielellä näille keskeisille markkina-alueille, kertoo Corel EMEA:n varatoimitusjohtaja Amanda Bedborough.

CorelDRAW-grafiikkaohjelmisto sisältää monipuolisia sivunasettelu-, kuvanmuokkaus- ja bittikartta-vektorijäljitysohjelmia, ja sitä käyttävät miljoonat ammattilaiset ja aloittelevat suunnittelijat ympäri maailmaa. Ohjelmiston uusin versio sisältää uusia työkaluja, jotka tehostavat luovaa prosessia, helpottavat projektinhallintaa ja optimoivat graafisen suunnittelun työnkulkua.

– Kehittäessämme CorelDRAW-grafiikkaohjelmiston uusinta versiota kysyimme eri teollisuudenaloilla toimivien käyttäjien mielipiteitä. Seurasimme heidän työskentelyään ja keräsimme heidän antamaansa palautetta pystyäksemme kehittämään ohjelmistoa entistä paremmaksi. Kehitystyön ansiosta CorelDRAW Graphics Suite X4 -ohjelmiston käyttäjillä on käytössään helppokäyttöiset työkalut, joiden avulla työn tulokset ovat erinomaisia. Lisäksi ohjelmiston kehitystyön myötä käyttäjän päivittäisen työn tuottavuus paranee merkittävästi, Corelin grafiikasta vastaavan tuotehallinnan johtaja Gérard Métrailler sanoo.

Share: