Canonilta uusi tulostuksen hallintaohjelma

29.2.2016 09:00Uutiset » Ohjelmistot

Canon on julkistanut uuden version palkitusta uniFLOW-ohjelmistosta verkkotulostuksen ja verkkoskannauksen hallintaan. Ohjelmisto on yhteensopiva Canonin monitoimilaitteiden, suurkuvatulostimien ja tuotantojärjestelmien kanssa.

Ohjelmassa on uusia ominaisuuksia, joiden avulla yritykset voivat Canonin mukaan tehostaa merkittävästi dokumenttien työnkulkuja, hallita kustannuksia ja hyödyntää uusia luovia käyttötapoja.

uniFLOW 5.4 täydentää Canon-alustaa, jolla voidaan hallita monenlaisia tulostuslaitteistoja ja helpottaa tulostus- ja skannausprosesseja yrityksissä.  Uutuus mahdollistaa tulostuksen ja skannauksen miltä tahansa verkkoon liitetyltä tietokoneelta tai mobiililaitteelta mille tahansa verkon uniFLOW-tulostimelle tai skannerille.

Ohjelmisto on yhteensopiva Canonin Océ PlotWave- ja ColorWave-suurkuvatulostimien kanssa. Suurikokoisia kuvia tai teknisiä dokumentteja voidaan nyt tulostaa keskitetyssä uniFLOW-ympäristössä. uniFLOW voidaan integroida myös Canonin Océ PRISMAdirect-ohjelmistoon, jolla hallitaan ammattikäyttöön tarkoitettuja Canon imagePRESS -tuotantojärjestelmiä.

Share: