Canon näyttävästi esillä Birminghamissa

15.2.2010 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Canon esittelee toukokuussa graafisen alan ammattilaisille suunnatuilla Ipex-messuilla ennätyksellisen laajan valikoiman uusia ammattitulostusratkaisuja. Yrityksen 2000 neliön osastolla on mahdollista tutustua ammattitulostusteknologiaan, palveluihin ja graafisen alan liiketoiminnan kehitystyökaluihin.

Canon on viime vuosina panostanut voimakkaasti ammattitulostusratkaisuihin ja vahvistanut asemaansa graafisen alan toimijana. Osastolla on näytteillä monipuolinen valikoima Canonin imagePRESS-sarjan väri- ja mustavalkodigipainoja, jotka ovat tositoimessa messujen aikana ja painavat asiakastöitä mm. Helix Production Workflow -työnkulkusovellusten ohjauksessa. Esillä ovat ensimmäistä kertaa Euroopassa imageRUNNER ADVANCE PRO -sarjan kustannustehokkaat tuotantolaitteet. Tulostuspalvelu- ja painoyrityksille on tarjolla koko joukko imagePROGRAF-suurkuvatulostimia.

– Messuilla on mahdollisuus päästä näkemään käytännössä, miten Canonin ammattitulostusratkaisut toimivat vaihe vaiheelta ja mitä strateginen yhteistyömme esimerkiksi Agfan ja Heidelbergin kanssa yrityksille tarjoaa. Työnkulkua parantavat, käyttäjäystävälliset sovellukset ja palvelut tuovat oikein toteutettuina selkeää kilpailuetua ja lisäävät tuottavuutta. Koko ammattitulostamisen arvo- ja tuotantoketju on esillä myös hybridityönkulun näkökulmasta, markkinointipäällikkö Juha Wallin toteaa.

Canon järjestää messuilla myös Essential Business Builder -workshopeja, joissa konsultit auttavat löytämään kunkin asiakkaan kilpailukykyä ja liiketoimintaa parantavat ratkaisut. Osastolla on esillä myös Canonin tekemiä asiakastoteutuksia, joista messukävijät saavat uudenlaisia ratkaisumalleja ja ideoita omaankin toimintaansa.

Jo ennen toukokuisia messuja graafisen alan ammattilaiset voivat rekisteröityä Canonin nettisivuilla. Rekisteröityneille lähetetään etukäteen heille räätälöityä materiaalia, jotta messuvierailusta saa enemmän irti.

Kansainväliset Ipex-messut järjestetään Birminghamissa Englannissa 18.- 25. toukokuuta 2010.

Share: