Brändivärien hallintaan uusia ratkaisuja

5.12.2013 09:38Uutiset » Ohjelmistot

Brändivärien pilvipohjainen hallintapalvelu PantoneLIVE ja värinhallintaohjelmistoja tuottava GMG ovat sopineet yhteistyöstä. Pakkausalan toimijoille tämä tuo uusia vaihtoehtoja värinhallintaan.

PantoneLIVE on pilvipohjainen brändivärien hallintapalvelu, joka sisältää jo 22 geneeristä eri materiaalien värikirjastoa mm. papereille, kartongeille, joustopakkauksille ja tarramateriaaleille. Palvelu on tullut suosituksi, kun maailman johtavat brändiomistajat, kuten Procter & Gamble Co ja HJ Heinz Co, ovat ryhtyneet käyttämään sitä pakkaustensa väristandardien jakeluun ja laadun seurantaan. PantoneLIVE:llä saadaan erittäin tarkat määritelmät spottiväreille, joita brändin omistajat haluavat.

GMG:n OpenColor ja ColorProof edustavat Pantonen mukaan luokkansa parhaita ratkaisuja, joilla varmistetaan värien oikeellisuus.

– Liitämme GMG:n ilolla kasvavaan listaan pakkausalan markkinajohtajia, kuten Esko, W & H, Sun Chemical, ColorMetrix ja Colorware”, sanoo Ian Trevor Pike Pantonelta.

– Suomessa PantoneLIVEä edustaa KTA-Yhtiöt Oy. Olemme ottaneet kumppaniksemme Flexolahden konsultoimaan brändinomistajia ja painoja, kertoo Reinhard Lindqvist KTAsta.

Share: