Anygraafin jakelujärjestelmä Ouluun ja Kuusamoon

8.6.2015 07:23Uutiset » Ohjelmistot

Kaleva Oy ja Anygraaf Oy ovat sopineet jakeluiden hallintajärjestelmän CDProfitin toimittamisesta Oulun Jakelutoimiston käyttöön. Järjestelmän käyttäjäksi tulee myös Kuusamossa toimiva Koillisjakelu Oy. Järjestelmä sijaitsee fyysisesti Anygraafin palvelukeskuksessa.

– Menossa oleva myllerrys Suomen jakelukentässä nähdään Kalevassa ja Oulun Jakelutoimistossa mahdollisuutena monipuolistaa ja laajentaa omaa jakelutoimintaa. Liiketoiminnan kehittämisen hetki on juuri nyt. Anygraafin CDProfit-jakelunhallintajärjestelmä täyttää Kalevan ja OJT:n tarpeet näköpiirissä olevaan tulevaisuuteen, kertoo liiketoimintajohtaja Juha Portaankorva Kalevasta.

Anygraafin CDProfit on sanomalehtien yhteisjakeluiden lisäksi levikki- ja muista oheisjärjestelmistä riippumaton nykyaikainen järjestelmä kaikenlaisten jakeluiden hallintaan. Myös osoitteettomien mainosjakeluiden ja osoitteellisten lisätuotteiden jakelu voidaan Anygraafin mukaan hallita samalla järjestelmällä. CDProfitista saadaan tarvittavat tiedot suoraan laskutukseen ja palkkahallintoon. Myös laadunseurantatiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmään.

Share: