Agfalta mobiili työnkulku sanomalehdille

9.10.2013 18:02Uutiset » Ohjelmistot

Agfa Graphics on uudistanut kokonaan sanomalehtien työnkulkujärjestelmänsä. Uusi Arkitex Production toimii myös pilvessä ja erilaisilla päätelaitteilla mahdollistaen hyvinkin hajautetun tuotannonohjauksen.

Arkitex-ohjelmisto on ollut suosittu sanomalehtien tuotanto-ohjelmisto jo 10 vuotta. WPE 2013 -tapahtumassa Berliinissä julkistettu uusi ohjelma on enemmän kuin pelkkä uudistettu versio ohjelmasta. Agfan mukaan se muuttaa radikaalisti sitä, millä tavalla työtä tehdään.

– Arkitex Production on suunniteltu alusta alkaen täysin uudeksi järjestelmäksi, jonka käyttöliittymä on uusi, mutta sen sydän ja DNA on Arkitex, sanoo ohjelmiston markkinointipäällikkö Jeff Cord Agfa Graphicsilta.

– Ihmiset haluavat päästä työnkulkuun mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tableteilla. Voimme tukea monia eri päätelaitteita, koska olemme käyttäneet HTML5:ttä keskeisenä osana uutta ohjelmistoa.

Uusi ohjelmisto on suunniteltu sekä pienten että suurten sanomalehtiä julkaisevien ja painavien yhtiöiden työnkulkuohjelmaksi. Se tarjoaa Agfan mukaan turvallisen pääsyn työnkulkuun sekä paikallisesti että pilven kautta kaikenlaisille asiakkaille. Ohjelmisto on tuotantotestattu ja täysin yhteensopiva nykyisten Arkitexin komponenttien kanssa.

Kuva: Arkitex tabletilla, Agfa Graphics.

Share: