Adobella jo puoli miljoonaa pilvikäyttäjää

20.6.2013 10:33Uutiset » Ohjelmistot

Adoben 7. toukokuuta esittelemät Photoshop CC (Creative Cloud) ja muut Adoben uusimman sukupolven luovan työn ohjelmat ovat nyt julkaistu ja ladattavissa Creative Cloud -pilvipalvelusta.

Yhteensä 15 Creative Cloud -ohjelmaa uudistettiin. Lisäksi ohjelmat saavat jatkossa säännöllisiä päivityksiä Creative Cloud -pilvipalvelusta. Creative Cloudin maksullisella versiolla on jo yli puoli miljoonaa käyttäjää, ja yli 2,5 miljoonaa käyttäjää on kokeillut palvelun ilmaisversiota.

Kaikki uudet Creative Cloud -ohjelmat, kuten Photoshop CC ja InDesign CC, ovat nyt ladattavissa ja asennettavissa Creative Cloud -pilvipalvelusta. Creative Cloud sisältää yli 30 erillistä ohjelmaa printti-, verkko-, mobiilisovellus-, video- ja kuvasisällön luomiseen ja julkaisemiseen.

Uudistettujen ohjelmien lisäksi Creative Cloud -käyttäjät saavat käyttöönsä muun muassa yhteistyötä edistäviä ominaisuuksia sekä työkaluja töiden jakamiseen ja julkaisuun eri päätelaitteille ja alustoille. Lisäksi Creative Cloud tarjoaa pilvitallennustilaa, yhteensopivuuden luovien osaajien sosiaalisen median palvelun Behancen kanssa ja yhteistyömahdollisuuksia eri tiimien välillä.

Kuva Adobe Photoshop/Adobe.

Share: