Adobe päivitti ohjelmistojaan ja avasi kuvapankin

18.6.2015 08:07Uutiset » Ohjelmistot

Adobe on julkaissut vuoden 2015 merkittävimmän päivityksensä Creative Cloudiin. Päivityksessä palvelun kaikki ohjelmistot, kuten Photoshop CC, saivat paljon uusia ominaisuuksia. Adobe julkaisi myös kuvapalvelun ja kuvien markkinapaikan Adobe Stockin, joka tarjoaa yli 40 miljoonaa kuvaa, piirrosta ja grafiikkaa.

– Creative Cloud sai juuri vuoden merkittävimmän päivityksensä, kun uudistimme kaikki sen 15 ohjelmistoa. Päivityksissä keskityimme erityisesti vahvempaan integraatioon työpöytäohjelmistojen ja mobiilisovellusten välillä. Nyt Creative Cloud -käyttäjät voivat entistä vaivattomammin siirtyä työskentelemään tietokoneelta mobiililaitteeseen ja päinvastoin tietojen integroituessa automaattisesti laitteesta toiseen, sanoo Anna Rose, Creative Cloud -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Adobe Stock on integroitu osaksi Creative Cloudia. Sen käyttäjät voivat ladata palvelusta kuvia suoraan esimerkiksi Photoshop CC:llä, InDesign CC:llä tai Illustrator CC:llä. Adobe Stockin saa käyttöönsä myös ilman Creative Cloud -jäsenyyttä. Adobe ilmoitti joulukuussa 2014 hankkivansa Fotolia-kuvapalvelun, joka nyt lanseerattiin uudistettuna nimellä Adobe Stock.

Share: