Xeroxin uutuus sekä tuotantoon että toimistoon

7.10.2010 12:18Uutiset » Laitteet

Xerox_550/560

Xeroxin uusi värituotantotulostin Xerox Colour 550/560 on kustannustehokas ratkaisu painopalveluja tarjoaville yrityksille, sisäiseen tuotantokäyttöön, mainostoimistoille sekä toimistokäyttöön. Laite sijoittuu Xeroxin tuotantotulostinvalikoiman alkupäähän.

Xerox Colour 550:lla voi tulostaa niin markkinointimateriaaleja ja kuvakirjoja kuin toimistoasiakirjoja värillisinä 50 sivun minuuttivauhdilla, ja mustavalkoisena 55 sivua minuutissa. Xerox Colour 560 -laitteella vastaavat nopeudet ovat 60 ja 65 sivua minuutissa.

– Laitteeseen on otettu kaikkein halutuimmat digitaalisen väritulostuksen ominaisuudet ja se on rakennettu niin, että se voidaan integroida mihin tahansa tulostusympäristöön, kertoo johtaja Ilpo Ahokas Xeroxilta.

– Xerox Colour 550/560 on erittäin sopiva laite painopalvelujen tarjoajalle, joka tuottaa nopeasti korkealaatuista materiaalia erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi se sopii toimistoammattilaisille, jotka tarvitsevat turvallista tulostamista ja työnkulun ominaisuuksia hallitakseen asiakirjansa tehokkaammin.

Tärkeimmät Xerox Colour 550/560 ominaisuudet:

– Low-melt emulsion aggregation-väriaine tuottaa offset-painomaisen lopputuloksen, näyttävät tekstit sekä erittäin tarkat grafiikat. Lisäksi se säästää energiaa.

– 2400 x 2400 dpi:n kuvatarkkuus

– Monipuoliset viimeistelytoiminnot mm. vihkotaitto sekä päällystetyille että päällystämättömille tulostusmateriaaleille.

– Edistyneet värinhallintatyökalut sekä tehostettu tuotanto Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection -tuoteperheen kanssa sekä EFI Fiery® -ja Creo tulostuspalvelinten kanssa.

Toimistokäytön tueksi laitteessa on lisäksi:

– Nopea skannaus, kopiointi ja faksi sekä mustavalkoisena että värillisenä.

– Säilyttää luottamukselliset asiakirjat organisoituna ja turvassa automaattisen reitityksen ja jakelun kautta.

– Räätälöidyt tulostusajuriasetukset taloudelliseen ja tehokkaaseen käyttöön sekä säädettävät ominaisuudet erityissovelluksille.

– Maksimaalinen tuottavuus saavutetaan mahdollistamalla useiden käyttäjien samanaikainen työskentely laitteella.

– Yksinkertaistaa asiakirjojen hakua, muokkausta, hallintaa ja varastointia Xeroxin työnkulun sovellusten, kuten Xerox Scan to PC Desktop® avulla.

Saatavuus:

Xerox 550/560 Colour -tulostimet ovat saatavilla välittömästi.

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: