Xeroxin mustavalkoisten rainatulostinten menestys ollut hyvä

21.11.2008 11:30Uutiset » Laitteet

InfoSource-tutkimusyhtiön tekemän raportin mukaan Xerox on noussut vuoden 2008 ensimmäisen puoliskon aikana mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten markkinajohtajaksi Suomessa, Italiassa, Norjassa, Portugalissa, Sveitsissä ja Englannissa.

InfoSourcen tekemän selvityksen mukaan Xerox 650/1300™ (kuvassa) oli vuoden 2008 ensimmäisellä puoliskolla markkinoiden eniten myyty mustavalkoinen raina- ja jatkolomaketulostin.

– InfoSourcen puolueeton raportti osoittaa selvästi, että Xeroxista on tullut kolmen viime vuoden aikana raskaan sarjan peluri mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten markkinoilla. Raportti vahvistaa meille nyt saman mitä asiakkaamme ovat viestineet. Xerox on noussut Euroopassa toiseksi suurimmaksi mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten toimittajaksi, sanoo johtaja Valentin Govaerts Xerox Europesta.

Xeroxin mustavalkoisia raina- ja jatkolomaketulostimia ovat tämän vuoden aikana hankkineet muun muassa englantilainen Multisets (Xerox 650), hollantilainen Redmail (Xerox 650) sekä saksalaiset GM Consult IT (Xerox 650) ja AMB Generali Informatik Services (Xerox 1300). Suomessa Strålfors on hankkinut mustavalkoisen raina- ja jatkolomaketulostimen tänä vuonna. Tulostimia käytetään monipuolisiin painatustarkoituksiin, kuten esimerkiksi laskujen, tiliotteiden, kirjojen ja käyttöoppaiden valmistukseen.

– Xeroxin ainutlaatuiset työnkulkuratkaisut yhdistettynä nykyaikaiseen tulostusteknogiaan tarjoavat asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen kokonaisuuden. Xeroxin ratkaisuilla asiakkaamme suoriutuvat haastavimmistakin painatustehtävistä, joista eivät muilla markkinoilla tarjolla olevilla ratkaisuilla välttämättä suoriudu, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Xerox 650/1300™ raina- ja jatkolomaketulostin on Xeroxin mukaan markkinoiden nopein mustavalkotulostin. Se tulostaa 1232 A4-painopintaa minuutissa (91,44 metriä minuutissa). Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painomenetelmää sekä Flash fusing -kiinnitystekniikkaa, jossa ei tarvita kuumuutta tai puristusta tai muutenkaan käsitellä itse painomateriaalia. Tämän vuoksi laitteen käytössä oleva materiaalivalikoima on laajempi kuin kilpailevien laitteiden.

Lisätietoa: www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: