Xeroxilta värivahateknologiaa

31.12.2007 13:09Uutiset » Laitteet

Xerox tuo lisää väriä toimistoon julkistamalla kaksi laitetta, jotka mahdollistavat ensimmäistä kertaa väritulostuksen mustavalkotulostuksen hinnalla. Xerox Phaser® 8860 -väritulostin ja Xerox Phaser 8860MFP -monitoimilaite ovat ensimmäiset uuden sukupolven värivahateknologiaa hyödyntävät laitteet.

Lähes viiden vuoden tuotekehittelyn tuloksena syntyneet uudet vahapalat on kehitetty kestämään aiempaa pidempään, jolloin väritulostamisen kustannukset laskevat merkittävästi. Kun verrataan laitteistojen ja värien hintoja, Phaser 8860:lla tulostaminen voi tulla jopa puolet halvemmaksi kuin vastaavan lasertulostimen käyttö.

Phaser 8860 on monipuolinen toimistotulostin ja on tuottavimmillaan, kun tulostusmäärät ovat 1 000–10 000 sivua kuukaudessa. Näin ollen Phaser 8860 -väritulostin ja Phaser 8860MFP -monitoimilaite ovat ihanteellisia asiakkaille, kuten kiinteistövälittäjille, markkinointiyrityksille ja suunnittelijoille.

– Asiakkaamme kertoivat tarvitsevansa korkealaatuista väritulostusta liiketoimintansa tueksi, mutta väritulosten hinta on koettu ongelmaksi. Panostimme värivahateknologiamme jatkokehittämiseen tavoitteenamme, ettei hinta olisi enää este väritulostamiselle. Xeroxin uusilla värivahalaitteilla väritulostus on nyt yhtä edullista kuin mustavalkotulostus, ja selvästi edullisempaa kuin muiden valmistajien vastaavien tulostimien käyttö, Suomen Xeroxin toimitusjohtaja Pete Brusi sanoo.

Uudet laitteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Värivahateknologiaa hyödyntävät tulostimet eivät tarvitse värikasetteja, vaan vahapalat tiputetaan värikohtaisiin lokeroihin. Vahapalat vaativat myös hyvin vähän pakkaamista. Näiden yhteisvaikutuksena värivahalaitteista tulee noin 90 prosenttia vähemmän jätettä kuin vastaavat lasertulostimet.

– Xeroxin uudet kasetittomat värivahat maksavat vain kolmanneksen siitä, mitä vastaava musta väri. Testituloksemme todistivat, että nyt – luultavasti ensimmäistä kertaa toimistoväritulostamisen historiassa – lähes minkä tahansa asiakirjan värillinen tulostaminen Phaser® 8860:lla maksaa saman verran kuin mustavalko-tulostaminen, David R. Spencer, SpencerLab Digital Colour Laboratoryn puheenjohtaja sanoo. SpencerLab Digital Colour Laboratory on itsenäisesti testannut Xerox Phaser® 8860 -tulostinta.

Musta vaha, jolla tulostaa 14 000 sivua, maksaa 210 euroa. Värivahapala, joilla voi myös tulostaa 14 000 sivua, maksaa vain 70 euroa. Phaser 8860:n tulostusnopeus on 30 sivua minuutissa mustavalkoisena sekä väreissä. Sekä Phaser 8860 että Phaser 8860MFP tuottavat jälkeä, joka vastaa Pantonen värikriteerejä. Automaattinen kaksipuolinen tulostus on vakiona. Näiden ominaisuuksien lisäksi Phaser 8860MDF -monitoimilaitteessa oleva alan johtava Optical Character Recognition (OCR) -ohjelmisto mahdollistaa asiakirjojen skannauksen ja muuntamisen digitaaliseen muotoon. Näin säästetään sekä käyttäjän aikaa että rahaa.

Phaser 8860 ja Phaser 8860MFP ovat nyt saatavilla Xerox-jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja www.xerox.fi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: