Xeroxilta uusia tulostusratkaisuja

31.12.2007 13:25Uutiset » Laitteet

Xerox täydentää A3-monitoimilaitesarjaansa uusilla EIP* (Extensible Interface Platform) -yhteensopivilla laitteilla. Uudet EIP-laitteet voidaan integroida verkkopohjaisiin sovelluksiin ja räätälöidä vastaamaan sekä yksilöiden että työryhmien henkilökohtaisia työskentelytarpeita.

EIP-ohjelmistoalustan joustavuus ja räätälöitävyys nostaa Xeroxin mukaan toimistojen tuottavuuden uudelle tasolle. Nyt lanseeratut A3-sarjan värimonitoimilaitteet, WorkCentre® 7300 sekä WorkCentre® 7675, ovat ensimmäiset EIP-ohjelmistoa hyödyntävät värilaitteet.

EIP:n ohjelmointi perustuu tavallisimpiin verkkotyökaluihin. Tämä mahdollistaa nopean ohjelmistokehityksen sekä tarjoaa paljon helposti räätälöitäviä ominaisuuksia, ja siten vauhdittaa toimistojärjestelmien kehitystä. EIP-yhteensopivat monitoimilaitteet tarjoavat käyttäjälle yhteyden monipuolisiin sovelluksiin paitsi yritysten toimitiloista, myös etänä. Käyttäjä pääsee käsiksi henkilökohtaisiin dokumentteihinsa monitoimilaitteen internetselaimen kautta. Monitoimilaitteet tarjoavat rajapinnan yrityksen kaikkiin verkkosovelluksiin.

Xerox julkaisi myös EIP-ohjelmistokehitysympäristön kanssa yhteensopivan WorkCentre 5600 -sarjan. WorkCentre 5600 -sarja pitää sisällään Xeroxin nopeat mustavalkomonitoimilaitteet, jotka tulostavat 32–87 sivua minuutissa ja joiden paperikapasiteetti yltää 8 700 arkkiin asti.

Xerox uskoo, että uusi EIP:n mahdollistama ohjelmistosovellusten ja laitteiden yhdistelmä tulee helpottamaan työnkulkua ja parantamaan tiedon saatavuutta toimistoympäristöissä.

– EIP-yhteensopivat WorkCentre 7300-sarja sekä WorkCentre 7675 ja 5600 -sarjat edustavat monitoimilaitteiden uutta aikaa. Näiden uusien älykkäiden monitoimilaitteiden avulla voimme murtaa käsitystä, että toimiston monitoimilaitteet olisivat vain monitoimisia tulostimia. Sen lisäksi että Xerox on merkittävin vaikuttaja toimistotulosteiden siirtymisessä väreihin, me myös uudistamme työympäristöä uusilla verkkopohjaisilla palveluilla. Nyt julkistetut monitoimilaitteet mukautuvat käyttäjän työrutiineihin eikä päinvastoin, sanoo Office-tuotteiden Suomen markkinointipäällikkö Jukka Virtanen.

Xeroxin ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoamat ohjelmistot mahdollistavat pääsyn kaikkiin yrityksen tavallisimpiin asiakirjoihin suoraan monitoimilaitteilta, tulostuksen suoraan dokumenttiarkistoista, skannauksen käyttäjän haluamaan dokumenttiarkistoon tai sähköpostiin ja monia muita toimintoja. Käyttäjä voi esimerkiksi esikatsella skannattua asiakirjaa monitoimilaitteen näytöllä, ja sitten valita monitoimilaitteen näytöltä haluamansa kansion, johon dokumentti arkistoidaan. Tämä arkisto voi olla esimerkiksi Xerox DocuShare®, Microsoft Share Point, ddCold tai tavallinen Windows-kansio Käyttäjä voi sitten hyödyntää monitoimilaitteen kosketusnäyttöä selatakseen ja tulostaakseen asiakirjan.

Kesäkuun 2007 jälkeen 230 uutta ohjelmistokehittäjää on liittynyt Xerox Alliance Partnereiden ohjelmaan kehittääkseen EIP-pohjaisia sovelluksia. 70 prosenttia näistä kehittäjistä on Euroopassa. Xerox ja yhtiön suomalainen kumppani TKH Datasys ovat aloittaneet Suomen ensimmäisen EIP-pohjaisen sovelluksen kehittämisen. Sovellus perustuu TKH Datasysin ddCOLD Archive- ja ddCOLD BMP-sovelluksiin. Uusi EIP-toiminnallisuus keskittyy erityisesti skannatun aineiston reititykseen suoraan monitoimilaitteelta joko arkistointiin tai edelleen käsiteltäväksi.

Lisätietoja www.xerox.fi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: