Xeroxilta tuottavuutta tehostava värimonitoimitulostin

25.5.2009 13:35Uutiset » Laitteet

Xerox on esitellyt uuden WorkCentre 6400 -värimonitoimitulostimen, joka on suunniteltu kiireisten työryhmien tarpeisiin kaikenkokoisissa organisaatioissa.

– Uusi WorkCentre 6400 on Xeroxin ensimmäinen A4-monitoimitulostin, joka sisältää kaikki A3-monitoimilaitteen tuottavuuteen, helppokäyttöisyyteen, verkkoyhteyksiin ja sovellusintegraatioon liittyvät edut. Xeroxin viimeisintä tulostinpalvelinteknologiaa hyödyntämällä WorkCentre 6400 pienentää pöytätulostinten ja järeämpien osastolaitteiden välistä eroa, kertoo markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas Xeroxilta.

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu WorkCentre 6400 tehostaa toimistotyöntekijän tuottavuutta, sillä laitteella voidaan kopioida, skannata ja faksata laitteen tulostaessa. Print Around -toiminto siirtää automaattisesti puuttuvia resursseja odottavan työn seuraavana jonossa olevan työn tieltä, estäen näin tulostuskatkokset. Usein tulostettavat asiakirjat voidaan kätevästi säilyttää laitteella uudelleentulostusta varten. Laitteella voidaan myös muuntaa paperiasiakirjat tekstihaettaviksi pdf-asiakirjoiksi, jolloin niiden arkistointi, käsittely ja haku on helppoa.

WorkCentre 6400 -värimonitoimitulostimen hinta alkaa 3 799 eurosta. Tulostusnopeus on 30 värillistä tai 35 mustavalkoista A4-sivua minuutissa. Laitteessa vakiona oleva kaksipuolitoiminto vähentää paperin kulutusta. Suuri kuvakepohjainen värikosketusnäyttö tekee laitteesta hyvin helppokäyttöisen.

WorkCentre 6400 sisältää lukuisia asiakirjojen suojaamiseen liittyviä ominaisuuksia. Tulostustyöt voidaan vapauttaa erillisellä PIN-koodilla. Laitteen muistista voidaan poistaa tietoa joko automaattisesti tai erillisellä toiminnolla. Laitteeseen tulevat faksit voidaan tarvittaessa vapauttaa vain salasanalla. Monitoimitulostin on myös yhteensopiva viimeisimpien turvaprotokollien 802.1x:n ja IPSec:n Ipv4:n sekä Ipv6:n osalta.

Xerox Extensible Interface Platform (EIP) -ohjelmistoalusta mahdollistaa kolmannen osapuolen kehittämien ohjelmistosovellusten käytön suoraan laitteen värilliseltä kosketusnäytöltä, säästäen käyttäjien aikaa ja helpottaen töiden toteuttamista.

Work Centre 6400 on saatavilla joko työpöydälle tai lattialle konfiguroituna laitteena sekä valinnaisella tulostustyöt nitovalla ja lajittelevalla viimeistelylaitteella.

Saatavuus

Xerox WorkCentre 6400 on ENERGY STAR® -hyväksytty ja saatavilla Suomessa välittömästi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: