Xeroxilta konepäivitys

15.9.2011 11:37Uutiset » Laitteet

Xeroxin palkitusta Colour 800/1000 -painokoneesta on nyt saatavilla uusi, päivitetty versio. Painokoneeseen on lisätty automaattinen värinhallinta ja lukuisia viimeistelytoimintoja sekä liiketoiminnan kehittämisen tukipalveluja.

Colour 800/1000 -painokone sopii laadukkaiden, värillisten myynti- ja suoramarkkinointimateriaalien sekä valokuvatuotteiden painamiseen. Valinnainen viides väriasema, Clear Dry ink, parantaa painotuotteiden tehoa ja laatua sekä mahdollistaa erilaisten tehosteiden käytön kuvien ja tekstien korostamiseksi.

Colour 800/1000 -painokoneen uudet toiminnot ja sovellukset sisältävät seuraavat ominaisuudet:

Automated Colour Qualitys Suite, ACQS

– Colour 800/1000 -painokoneet ovat Xeroxin uusimmat automaattista värinhallintaa hyödyntävät tuotantolaitteet, jotka käyttävät ACQS-työkalua. Automaattinen värinhallinta varmistaa värien tarkkuuden ja yhtenäisyyden paperilaadusta riippumatta. Kuvalaatua ja kohdistuksia voidaan säädellä ammattimaisesti ja vaivattomasti.

Xerox Perfect Binder

– Painokoneeseen suoraan liitettävä Perfect Binder-viimeistelijä tuottaa laadukkaita sidottuja kirjoja värillisinä. Viimeistelijän manuaalitoiminto mahdollistaa myös toisella painokoneella tehtyjen töiden sitomisen silloin, kun Colour 800/1000 on samanaikaisesti muussa painokäytössä. Tämä lisää tuottavuutta.

Clearly Different Programme

– Clearly Different Programme sisältää multimediademoja, koulutusmateriaaleja, esitteitä ja suunnitteluoppaita, joiden avulla myyntitiimit on helppo kouluttaa tuntemaan Colour 800/1000 -painokoneen edut ja hyödyt. Ohjelma esittelee myös suosituimmat ja näyttävimmät sovellukset, jotka auttavat ymmärtämään ja hyödyntämään painokoneen mahdollisuuksia.

Nähtävillä Jyväskylässä

Xerox Colour 1000 Press on nähtävillä 22 – 24.9.2011 Jyväskylän FinnGraf-messuilla. Painokone löytyy Xerox-jälleenmyyjien Document Services Finland Oy:n ja Office Innovations Finland Oy:n yhteisosastolta.

Clearly Different Programme on saatavilla välittömästi ja ACQS lokakuun alusta alkaen. Xerox Perfect Binder tulee markkinoille tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: