Xeroxilta konepäivitys

15.9.2011 11:37Uutiset » Laitteet

Xeroxin palkitusta Colour 800/1000 -painokoneesta on nyt saatavilla uusi, päivitetty versio. Painokoneeseen on lisätty automaattinen värinhallinta ja lukuisia viimeistelytoimintoja sekä liiketoiminnan kehittämisen tukipalveluja.

Colour 800/1000 -painokone sopii laadukkaiden, värillisten myynti- ja suoramarkkinointimateriaalien sekä valokuvatuotteiden painamiseen. Valinnainen viides väriasema, Clear Dry ink, parantaa painotuotteiden tehoa ja laatua sekä mahdollistaa erilaisten tehosteiden käytön kuvien ja tekstien korostamiseksi.

Colour 800/1000 -painokoneen uudet toiminnot ja sovellukset sisältävät seuraavat ominaisuudet:

Automated Colour Qualitys Suite, ACQS

– Colour 800/1000 -painokoneet ovat Xeroxin uusimmat automaattista värinhallintaa hyödyntävät tuotantolaitteet, jotka käyttävät ACQS-työkalua. Automaattinen värinhallinta varmistaa värien tarkkuuden ja yhtenäisyyden paperilaadusta riippumatta. Kuvalaatua ja kohdistuksia voidaan säädellä ammattimaisesti ja vaivattomasti.

Xerox Perfect Binder

– Painokoneeseen suoraan liitettävä Perfect Binder-viimeistelijä tuottaa laadukkaita sidottuja kirjoja värillisinä. Viimeistelijän manuaalitoiminto mahdollistaa myös toisella painokoneella tehtyjen töiden sitomisen silloin, kun Colour 800/1000 on samanaikaisesti muussa painokäytössä. Tämä lisää tuottavuutta.

Clearly Different Programme

– Clearly Different Programme sisältää multimediademoja, koulutusmateriaaleja, esitteitä ja suunnitteluoppaita, joiden avulla myyntitiimit on helppo kouluttaa tuntemaan Colour 800/1000 -painokoneen edut ja hyödyt. Ohjelma esittelee myös suosituimmat ja näyttävimmät sovellukset, jotka auttavat ymmärtämään ja hyödyntämään painokoneen mahdollisuuksia.

Nähtävillä Jyväskylässä

Xerox Colour 1000 Press on nähtävillä 22 – 24.9.2011 Jyväskylän FinnGraf-messuilla. Painokone löytyy Xerox-jälleenmyyjien Document Services Finland Oy:n ja Office Innovations Finland Oy:n yhteisosastolta.

Clearly Different Programme on saatavilla välittömästi ja ACQS lokakuun alusta alkaen. Xerox Perfect Binder tulee markkinoille tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone