Xeroxilta kolme uutta laitetta toimistoympäristöihin

16.10.2009 02:19Uutiset » Laitteet

Xerox on esitellyt kolme uutta laitetta toimistoympäristöihin, WorkCentre® 7700 -sarjan värimonitoimilaitteet, WorkCentre® 4250 -monitoimilaitteen sekä Phaser® 6140 -väritulostimen.

WorkCentre 7700 -sarja on A3 värimonitoimilaite, joka on kehitetty yritysten toimistotulostusympäristöihin, joissa vaaditaan suurta tuottavuutta ja korkeaa tietoturvaa. Tulostusnopeus on jopa 75 mustavalkosivua ja 50 värisivua minuutissa. EA-HG -väriaine ja 2400 x 2400 dpi:n tarkkuus takaavat erinomaisen tulostuslaadun. Laitteissa on runsaasti edistyksellisiä faksaus- ja skannausominaisuuksia. Skannausnopeus on 80 sivua minuutissa, mikä mahdollistaa asiakirjojen nopean arkistoinnin ja jakelun. WorkCentre 7700 -sarjan laitteet sisältävät monipuolisia turvaominaisuuksia ja ne ovat yhteensopivia uusimpien turvaprotokollien, kuten 802.1x:n sekä IPSec:n (sekä IPv4- että IPv6-ympäristöissä) kanssa.

Värimonitoimilaitteissa on intuitiivinen kosketusvärinäyttö, jonka etusivulta löytyy 90 prosenttia yleisimmin käytetyistä toiminnoista. WorkCentre 7700 -sarja tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia raportointiin, kulukontrolliin ja laitteen hallintaan liittyviä työkaluja. Niissä on luokkansa kattavin valikoima viimeistelyominaisuuksia, joilla voidaan säästää käyttäjien aikaa ja rahaa tuottamalla esimerkiksi asiakirjat oman talon sisällä.

WorkCentre 7700 -sarjassa on valinnainen EFI Fiery™ -verkkopalvelin, joka takaa helppokäyttöiset värien hallinnan työkalut, tuottavuutta parantavia ominaisuuksia sekä helposti hallittavat työnkulun ratkaisut ammattimaiseen käyttöön vaativissa toimistoympäristöissä ja graafisella alalla.

WorkCentre 7700 -sarja sisältää kolme mallia, WorkCentre 7755:n, WorkCentre 7765:n sekä WorkCentre 7775:n.

WorkCentre 4250 on A4 mustavalkotulostukseen kehitetty monitoimilaite. Laitteessa hyödynnetään viimeisintä skannaus-, verkko- ja turvateknologiaa. Tulostusnopeus on jopa 43 sivua minuutissa 1200 dpi:n tulostustarkkuudella. Automaattinen kaksipuolitulostus on vakiona. Suuren, kuvakkeilla varustetun, värikosketusnäytön ansiosta laite on erittäin helppokäyttöinen ja se voidaan helposti asentaa Microsoft Windows-, Apple Macintosh- ja Linux-pohjaisiin verkkoihin.

Laitteessa on väriskannaustoiminto, jolloin värillisetkin asiakirjat voidaan jakaa nopeasti ilman lisäkustannuksia. Siinä on myös runsaasti faksaus-ominaisuuksia. Turvaominaisuuksiin sisältyy salasanasuojaus sekä kiintolevyn suojaus.

Xerox Phaser 6140 -väritulostin soveltuu parhaiten yksittäisten henkilöiden ja pienten tiimien tulostustarpeisiin, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä sekä erinomaista tulostuslaatua.

Tulostimella voidaan tulostaa 20 mustavalkoista sivua ja 18 värillistä sivua minuutissa 600 x 600 dpi:n tulostustarkkuudella. Siinä hyödynnetään edistyksellistä väriaineteknologiaa, jolla voidaan tuottaa erinomaista kuvalaatua, tarkkoja ja kirkkaita yksityiskohtia tekstiin ja kuviin.

Run Black -toiminto varmistaa tulostamisen mustavalkoisena, mikäli väritulostamiseen tarvittava väriaine on loppunut. Tulostin tunnistaa myös tyhjät sivut ja jättää ne automaattisesti tulostamatta, nopeuttaen tulostusaikaa ja vähentäen paperijätteen määrää jopa 50 prosentilla. Tulostimen pakkaus- ja tarvikemateriaalit tuottavat 80 prosenttia vähemmän jätettä perinteisiin lasertulostimiin verrattuna.

Kaikki kolme laitetta ovat ENERGY STAR® -määräysten mukaisia ja kuuluvat Xerox Green World Alliance -kierrätysohjelmaan. Laitteet ovat saatavissa välittömästi.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: