Xerox kehittää digipainotarjontaansa

26.4.2013 09:56Uutiset » Laitteet

Xerox laajentaa ja kehittää digipainokoneiden tarjontaansa. Yhtiö on julkistanut uuden suoramainonta- ja transpromo -markkinoille suunnatun Xerox Colour 8250 Production Printer -tuotantopainokoneen. Yhtiö on alkuvuonna lanseerannut myös uutuuksia digitaalisissa väripainokoneissa.

Tuotejulkistus 8250-painokoneesta on jatkoa Xeroxin hiljattain tekemälle digitaalisten mustesuihkutulostusratkaisujen valmistajan Impikan ostolle. Xeroxin mukaan uusi tuotantotulostin vie vaihtuvan tiedon tulostuksen uudelle aikakaudelle. Se tarjoaa korkealaatuisen painatusjäljen huippunopeudella.

Uusi painokone mahdollistaa jopa neljän miljoonan kuukausittaisen painopinnan tuottamisen tulostuslaadusta tinkimättä. Offset-esipainatusta ei enää tarvita, minkä ansiosta painotalot voivat tarjota lisävärin asiakaskirjeisiin ja suorapostituskirjeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Helmikuussa Xerox toi markkinoille Colour J75 Press ja Colour C75 Press -väripainokoneet digituotannon keskisarjaan. Suuremmassa päässä on puolestaan lanseerattu seuraavan sukupolven iGen4 Diamond Edition. Uusin iGen4 pystyy painamaan 110 sivua minuutissa, ja kuukausituotanto voi nousta jopa 3,75 miljoonaan arkkiin. Myös nykyiset iGen4-asiakkaat voivat nostaa laitteistonsa tehokkuutta uuden sarjan tarjoamilla työkaluilla.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: