Xerox iGen4 sai päivityksen

8.10.2010 10:29Uutiset » Laitteet

Xerox on lanseerannut Chicagon Graph Expo -messuilla uuden iGen4 EXP -painokonepäivityksen.​ Xerox iGen4:n alustalle rakennetun iGen4 EXP:n tuottavuutta on lisätty parempien prepress- ja viimeistelymahdollisuuksien kautta. Uutuutena on myös markkinoilla olevien digitaalisten arkkipainokoneiden suurin saatavilla oleva arkkikoko (364 mm x 660 mm).

Päivityksen avulla tuotevalikoimaa voidaan laajentaa ja siten saavuttaa parempia tuottoja. Xerox iGen4 EXP:n tilausten vastaanotto alkaa välittömästi ja asennukset loppuvuoden aikana. Vuoden 2011 alusta käyttäjät voivat päivittää tavalliset iGen4 painokoneensa uuteen iGen4 EXP-malliin.

– iGen4 -painokoneilla tuotetut korkean laadun ja volyymin sovellukset ovat auttaneet palveluntuottajia kaatamaan raja-aitoja digitaalisen painamisen suhteen ja mahdollistaneet kasvua muun muassa suorapostituksien, myynnin tukimateriaalien ja kuvatuotteiden alueilla, kertoo tuotemarkkinointijohtaja Scott Russell Xerox Europesta.

– Käyttäjä hyötyy iGen4 EXP:n uusista ominaisuuksista entistä enemmän. Käynnistysaika on lyhyempi, tuottavuus on parempi ja korkealaatuisia painotöitä voidaan tuottaa 24/7.

Xerox iGen4 EXP:n pääominaisuudet:

– Alan arkkipainokoneiden suurin kuvakoko (364 mm x 660 mm) mahdollistaa painotyössä useamman painopinnan sijoittamisen arkille, esimerkiksi täysikokoiset kolmitaite-esitteet, kortit, kirjat, kannet sekä ylivetokannet. Maksimikoon tuotantonopeus on 40 arkkia minuutissa, mikä mahdollistaa iGen4 –järjestelmän A4-tuotantonopeuden nousun 120 sivuun minuutissa.

– Paperin syöttö tapahtuu erikoisalustalta tai rullalta. Luovutuspäässä arkit pinoutuvat suuren koon alustalle liikuteltavaan kärryyn, jolla ne on helppo toimittaa leikattaviksi, lakattaviksi tai muulla tavoin viimeisteltäviksi.

– Automaattinen Web to Finish -ratkaisu, mahdollistaa koskemattoman työnkulun tilauksesta valmiiksi tuotteeksi ilman manuaalisia työvaiheita. Ratkaisussa hyödynnetään Xerox FreeFlow® digitaalisen työnkulun ohjelmistoja yhdessä Xeroxin yhteistyökumppaneiden ohjelmistojen ja viimeistelyratkaisujen kanssa. Tuotantoprosessi tehostuu, kun ohjelmisto lukee sisään tulevat tilaukset sekä tarvittaessa säätää ja synkronoi tuotannon saadun tiedon mukaisesti.

– Adobe PDF Print Engine yhteensopivuus. Alkuperäiset Adobe PDF-tiedostot tulostuvat nopeasti ja luotettavasti. Laajennettujen prepress -toimintojen avulla käyttäjä pääsee helpommin käsiksi ja hyödyntämään spottivärejä sekä läpinäkyväisyyksiä. Tämä vähentää vedostamista.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: