Xeikon sai EFI:n etikettipainokoneen valikoimaansa

2.11.2017 08:45Uutiset » Laitteet
EFI Jetrion painokone.

Xeikon ja EFI ovat sopineet EFI:n Jetrion-järjestelmien liiketoiminnan siirrosta. Xeikon tulee huoltamaan, tukemaan ja myymään maailmanlaajuisesti Jetrion-etikettipainokoneita. EFI toimittaa jatkossakin koneiden värit.

EFI kertoi jo aiemmin, että se aikoo ulkoistaa etikettipainokoneiden liiketoimintansa ja keskittyä muihin digitaalisen painamisen markkinoihin, kuten tekstiilien ja pakkausten painamiseen.

– EFI Jetrion on ollut luomassa digitaalisen mustesuihkupainamisen markkinoita etikettien tuotannossa. Painokoneen kehittynyt tekniikka on tehnyt siitä eniten toimitetun UV-mustesuihkupainokoneen etikettipainamisessa, sanoo Guy Gecht, EFI:n toimitusjohtaja.

Jetrion täydentää Xeikonin digitaalisten etikettipainokoneiden valikoimaa, johon kuuluvat tooneritekniikalla toimivat volyymitason Cheetah-painokoneet ja aloitustason 3000-sarja. Tänä vuonna on lisäksi lanseerattu volyymiluokan Panther UV-mustesuihkupainokoneet.

– Olemme yli 500 toimitetulla etikettipainokoneella markkinajohtaja itsekiinnittyvissä etiketeissä. Etikettipainamisen tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin ja maailmanlaajuinen palveluverkostomme vertaansa vailla, sanoo Benoit Chatelard, President and CEO Digital Solutions, Flint Group.

Share: