Visutech laajentaa HP:n suurkuvatulostimiin

1.5.2016 08:35Uutiset » Laitteet
Scitex 9000 Industrial Press -tulostin. Kuva HP.
Scitex 9000 Industrial Press -tulostin. Kuva HP.

Ruotsalainen maahantuojayritys Visutech ryhtyy toimittamaan myös HP:n suurkuvatulostimia. Aikaisemmin yhtiö on myynyt HP:n digipainokoneita ja nyt kaikkia graafisen alan laitteita Pohjoismaihin.

Visutech on sopinut HP:n kanssa HP:n keskikoon lateksitulostimien ja Scitex-tulostimien myynnistä. Aikaisemmin Visutech on tunnettu erityisesti HP:n Indigo-painokoneiden myynnistä Pohjoismaihin. Yhtiö on myös tehnyt strategisen yhteistyösopimuksen Color Systems Scandinavian kanssa.

Visutech sanoo nyt olevansa täyden palvelun HP-toimittaja Pohjoismaisille markkinoille. Suurkuvalaitteiden tuotepäälliköksi on nimitetty toukokuun lopusta alkaen Christian Magnusson.

HP:n suurkuvatulostimia on toimittanut Suomessa graafiselle alalle HP:n Gold Partner Seri-Deco Oy. Yhtiö kertoo jatkavansa yhteistyötään normaalisti valmistajan kanssa. Tukkuri myy edelleen mm. kaikkia HP Latex ja HP Scitex -sarjan tulostimia.

– Seri-Decon ja HP:n markkina-asema Suomessa on vahva eikä tässä nähdä tapahtuvan muutoksia, toimitusjohtaja Jussi Heinämäki sanoo.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: