Vinset Oy investoi Screeniin

12.3.2010 01:00Uutiset » Laitteet

Pakkausteollisuuden reprona toimiva Vinset Oy on yli kaksikymmenvuotisen historiansa aikana sekä muuttanut Mäntsälästä Keuruulle, että siirtynyt pääasiassa palvelemaan pakkausteollisuutta valmistamalla alan tarvitsemia painolaattoja. Viiden hengen ryhmä on saavuttanut vakaan aseman panostamalla hyvään laatuun ja nopeisiin toimituksiin muun muassa nettitilausjärjestelmän avulla.

Toiminnan edelleen kehittämiseksi Vinset Oy tilasi viime vuoden lopulla Screen FX 870II -mallisen, flexolaattojen ja kohopainolevyjen valmistamiseen tarkoitetun tulostimen. Se mahdollistaa suuremman tuotantonopeuden, joustavamman toiminnan sekä korkean ja tasaisen laadun. Vinset Oy:n toimitusjohtaja Timo Kontoniemi mainitsee Screenin tulostimen hankinnan perusteiksi muun muassa alan suurimman laitevalmistajan kokemuksen sekä lasertekniikan, joka mahdollistaa tuotannon jatkumisen myös vikatapauksessa. Suuri merkitys oli myös sillä, että huolto ja tuki etäpalveluineen toimii Suomessa. Laitteisto on asennettu helmikuussa 2010. Screen-tuotteiden maahantuojana toimii Oy Graphic Metal Ab.

Kuvassa vasemmalla Graphic Metalin Reijo Paavola ja toimitusjohtaja Vesa Valkama sekä oikealla toimitusjohtaja Timo Kontoniemi Vinsetistä.

Share: