Viimeistelyyn lisää tehoa Horizonilta

19.12.2018 16:00Uutiset » Laitteet
Horizon osallistui myös edellisille Sign & Print Scandinavia -messuille 2017. Kuva: Horizon.

Horizon esittelee useita tehokkaita ratkaisuja usein vaihtuvien töiden laadukkaaseen viimeistelyyn. Uutta tekniikkaa on runsaasti esillä helmikuussa Sign & Print Scandinavia -messuilla Tukholmassa.

Horizonin mukaan kustannustehokkaaseen toimintaan löytyy usein uusia ratkaisuja painotuotteiden viimeistelystä. Kysymys on automaation ja integraation hyödyntämisestä sarjanidonnassa, liimasidonnassa, leikkaamisessa, laminoinnissa ja stanssauksessa.

– Tänä vuonna haluamme erityisesti keskustella asiakkaiden kanssa ratkaisuista ja markkinoiden kehittymisestä vuoden 2017 messujen jälkeen, sanoo Paul Jakobson. Hän on Horizonin Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

Horizon esittelee messuilla laajasti tekniikkaansa livenä. Osastolla on suuren volyymin sarjanidontalaite StitchLiner Mark III, joka edustaa huippua automaatiossa, laadussa ja luotettavuudessa. Esillä on myös täysin automaattinen BQ-480 -liimasidontalaite, joka on ideaalinen lyhyiden sarjojen kirjatuotantoon. Osastolla on lisäksi mm. taittokoneita, laminointilaitteita ja monitoimilaite SmartSlitter.

Share: