ViewSonic esitteli 120 hertsin 3D-näytön

4.9.2008 13:42Uutiset » Laitteet

Johtava näyttötuotteiden valmistaja ViewSonic esitteli NVISION 08 -tapahtumassa San Josessa 120 hertsin näytön, joka tukee NVIDIAn kehittämää, pelaamisen mullistavaa GeForce Stereoscopic 3D -teknologiaa. Värikylläisen ja poikkeuksellisen terävän kuvan tarjoava 22-tuumainen näyttö on erinomainen valinta perinteiseen pelaamiseen, digitaaliviihteeseen ja graafiseen työskentelyyn.

ViewSonicin 22-tuumaisella 120 hertsin näytöllä on kolmen millisekunnin vasteaika, joten sen Motion Picture Response Time (MRPT) on tuntuvasti parempi kuin tavallisella lyhyen vasteajan näytöllä. Lyhyt vasteaika poistaa kokonaan liikkuvan kuvan aiheuttamat häiriöt (motion artifacts) ja haamukuvana tunnetun ilmiön. Tämän ansiosta näyttö on erinomainen valinta pelaamiseen, viihdekäyttöön, animaatioiden työstämiseen, tarkkuutta vaativaan graafiseen suunnitteluun sekä perinteisempään tietokonetyöhön.

Näytön kuvanlaatu on erinomainen. Professional Color Certification, 1680×1050 pikselin resoluutio, 300 nitin (cd/m) valoisuus, 1000:1 kontrastisuhde ja laaja katselukulma takaavat maksimaalisen nautinnon pelien ja videoiden parissa. Yhdessä NVIDIAn kehittämän GeForce Stereoscopic 3D -teknologian kanssa ViewSonicin 120 hertsin näyttö luo realistisen syvyysvaikutelman ja intensiivisten liikkeiden avulla elävän ja yksityiskohtaisen peliympäristön, joka kirjaimellisesti hyppää ulos ruudulta.

Ensimmäiset ViewSonicin 120 hertsin teknologiaa käyttävät näytöt ovat tulossa markkinoille vielä kuluvan vuoden aikana. Näyttöjen hinnat varmistuvat myöhemmin.

Share: