Vaivatonta väritulostusta

20.8.2008 13:37Uutiset » Laitteet

Konica Minolta tuo markkinoille uuden bizhub C200 -monitoimilaitteen pienten ja keskisuurten toimistojen tarpeisiin.

Bizhub C200:ssa on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen ja tulostuslaatuun. Poikkeuksellisen alhainen energiankulutus alittaa uudet Energy Star -vaatimukset ja tarjoaa selkeitä kustannussäästöjä.

Bizhub C200 on kehitetty ratkaisuksi erityisesti pienten ja keskisuurten toimistojen väritulostustarpeisiin. Laite tarjoaa kaikki toimistotyössä päivittäin tarvittavat ominaisuudet. Sen kopiointi- ja tulostusnopeus on 20 sivua minuutissa niin mustavalkoisena kuin värillisenäkin, skannausten siirto sähköpostiin on vakio-ominaisuus, PC-faksitoiminto on saatavilla optiona. Kopiointi tapahtuu täysin automaattisesti: laite valitsee itse sopivan syöttötason ja paperikoon. Kopiointia useista originaaleista helpottaa Konica Minoltan Auto Colour Selection -toiminto.

– Konica Minolta on Suomen johtavia toimistojen värijärjestelmien toimittajia. Laitteistamme on jo yli 70 prosenttia neliväriä tekeviä. bizhub C200 on strateginen lisä, joka nopeuttaa värimigraatiota entisestään ja sopii erityisesti sellaisille asiakkaille, jotka käyttävät pääsääntöisesti mustavalkoisia toimintoja, kertoo Jarno Ahonen, Konica Minolta Finlandin markkinointijohtaja.

Käytön helppouden lisäksi bizhub C200:n suunnittelussa on painotettu ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Konica Minoltan kehittämä polymeerinen Simitri HD -väriaine sulaa merkittävästi normaalia alemmassa lämpötilassa, ja käyttää siksi noin 40 prosenttia vähemmän energiaa värin kiinnitykseen kuin perinteiset väriaineet. bizhub C200 alittaa uudet Energy Star -vaatimukset 40 prosentilla. Käyttökustannuksissa tämä merkitsee selviä säästöjä.

Bizhub C200 pystyy tulostamaan monenlaisille erikoismateriaaleille, kuten korteille, kirjekuorille ja tarroille. Lisäksi se pystyy käsittelemään paperiarkkeja 256 gramman paksuuteen asti ja arkkikokoja A6:sta A3+:aan sekä kaikkia arkkikokoja näiden väliltä. 250 arkin vakiopaperikapasiteetti voidaan helposti kasvattaa aina 3350 arkkiin asti.

Laite tarjoaa käytön helppoutta ja laadukkaita toimintoja niin verkkolaitteena kuin yksittäiskäytössäkin. Sulautettu Emperon-ohjain tarjoaa väritulostusmahdollisuuden kaikista verkkoon liitetyistä päätteistä. Bizhubin liittäminen verkkoon on vaivatonta 10Base-T/100Base-TX ja USB 2.0 -liittimien avulla. Verkkolaitekäytössä keskeisiä ominaisuuksia ovat dokumenttituotannon kustannusseuranta ja tietoturva. Tulostuksen tietoturvan voi turvata optiona saatavalla ratkaisulla, jossa tulostus vaatii salasanan antamista laitteelle.

– Bizhub C200 on hyvä esimerkki Konica Minoltan “Skills to Win” -ideologiasta. Laitteessa keskitytään niihin ominaisuuksiin, jotka ovat käyttäjän kannalta olennaisia, mutta panostetaan niiden laatuun. Erityisesti on huomioitu laitteen käytön helppouden ja mukavuuden vaatimukset. Tämä mahdollistaa myös erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun, kertoo Ahonen.

Lue lisää:
http://www.konicaminolta.fi

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: