Uusi Epson toistaa sävyt entistä paremmin

10.6.2008 11:34Uutiset » Laitteet

Epson tuo kesällä myyntiin uuden A3+ -koon valokuvamustesuihkutulostimen mallia Stylus Photo R2880. Tulostimen sävytoisto on entistäkin laajempi uusien UltraChrome K3 -pigmenttimusteiden ja Vivid Magenta -värin ansiosta.

Kahdeksalla värillä saadaan tuotettua 85 % Pantone PMS -sävyistä ja uudella Vivid Magentalla sinisen ja violetin sävyt toistuvat neutraaleina. Kolme mustaa sävyä mahdollistavat paremman mustavalkokuvien portaattoman ja tasaisen harmaasävyliukujen toiston ilman kiusallista metameriailmiötä.

Epsonin ja yhdysvaltalaisen Rochester Institute of Technologyn laboratorion yhdessä kehittämän Look Up Table (LUT) -tekniikan ansiosta tulostin laskee entistä tarkemmin eri värien sekoitukset ja optimoi musteen pisarakoot. Näin saadaan erittäin tarkat ja luonnolliset tulosteet. Epsonin uusi Micro Piezo™ -tulostuspää on päällystetty Teflonilla ja estää musteen tarttumisen tulostuspäähän. Tämä parantaa osaltaan tulostustarkkuutta.

Pigmenttimusteiden ansiosta Stylus Photo R2880:n jälki kestää hyvin hankausta, kosteutta ja valoa ja näin säilyy erittäin pitkään. Valokuvan saa tulostettua reunasta reunaan jopa A3+-koossa. Tulostusmateriaalivaihtoja on paljon ja laite tulostaa rullalle ja jopa 1,3 mm paksulle materiaalille. Tulostaminen on mahdollista myös CD- ja DVD-levyn pintaan.

R2880:n liitännät ovat entistä molipuolisemmat: laitteen edessä on USB PictBridge -liitäntä ja takana kaksi USB2-liitäntää. Uusi käyttöliittymä mahdollistaa laitekohtaisten, optimoitujen asetusten siirtämisen ja jakamisen työryhmissä.

Suositushinta:
Arvioitu hinta noin 850 € (alv 22 %)

Lisätietoja:
Epson palvelupuhelin 0201 552 091 ja www.epson.fi

Share: