Uudet laajakulmanäytöt NECin valikoimaan

17.2.2009 10:35Uutiset » Laitteet

NEC laajentaa Display Solutions 90 -sarjan tuotevalikoimaansa 24 tuuman MultiSync LCD2490WUXi -näytöllä sekä päivityksellä 26 tuuman MultiSync LCD2690WUXi -näyttöön. Uudet näytöt tarjoavat lisää valinnan mahdollisuuksia erityisesti toimistoympäristöön.

Näytöt sopivat erityisesti työpöytäjulkaisemiseen, kuvan- ja videonkäsittelyyn sekä cad/cam-sovelluksiin. Niiden 1920 x 1200:n resoluutio sekä 24 tuuman näytön 800:1 kontrastisuhde ja 26 tuuman 1000:1 kontrastisuhde mahdollistavat tarkan, yksityiskohtaisen toiston. Lisäksi näytöt ovat hyvä valinta finanssialalle ja valvontaan, koska niitä voi käyttää osana moninäyttöratkaisua.

Molemmissa näytöissä on korkealaatuiset värit ja kuvantoisto myös pienissä yksityiskohdissa. MultiSync LCD2490WUXi:ssä on s-ips-paneeli, ja LCD2690WUXi2:ssa on uusi h-ips tft -paneeli. Digital Uniformity Control -toiminto (ColorComp) ja X-Light pro takaavat eheät värit ja koko kuva-alalle jakaantuneen kirkkauden. X-Light pro -toiminto muodostuu integroidusta sensorista, joka mittaa värin ja valon kirkkauden säilyttäen ennalta asetetut arvot. Se lyhentää näytön lämpenemisaikaa sekä mahdollistaa taustavalon vakaan suorituskyvyn koko käyttöiän ajaksi. Suuri 178 asteen pysty- ja vaakasuuntainen katselukulma mahdollistavat jatkuvan värintoiston ilman värivaihteluja katselukulmasta riippumatta.

Ergonomiaa ja energiansäästöä

Useat toisistaan riippumattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että laajakulmanäytöillä on positiivinen vaikutus työn tuottavuuteen. Näytöt voidaan mukauttaa nopeasti yksilöllisiin tarpeisiin. Näin saadaan luotua ergonomisesti optimaalinen työympäristö. Esimerkiksi korkeudessa on 15 senttimetrin säätövara, ja näyttöä voi käyttää vaaka- tai pystysuorassa asennossa. Integroitu AmbiBright-toiminto säätää näytön kirkkauden automaattisesti huoneen valaistuksen mukaan. Tämä toiminto tekee näytöstä käyttäjäystävällisen sekä säästää energiaa. Kehittyneen ntaa-toiminnon (non-touch auto-adjust) ansiosta käyttäjän määrittämiä asetuksia hallitaan jatkuvasti käytön aikana, ja ne mukautuvat tarpeen vaatiessa. 94 dpi:n resoluution ansiosta (LCD2690WUXi2) työskentely näytön ääressä ei väsytä silmiä. Tämä suosii aloja, joilla työskennellään pitkiä aikoja näytön ääressä esimerkiksi taulukkolaskenta- tai tekstinkäsittelyohjelmien parissa.

Uusia näyttöjä hankkiessaan yrityksen tulee ottaa huomioon koko näytön käyttöaikana syntyvät kustannukset. NECin uusissa MultiSync-näytöissä on energiaa säästäviä toimintoja, joiden ansiosta käyttökustannukset pysyvät alhaisina. Näytöissä on lisäksi erilaisia liitäntävaihtoehtoja (vga, dvi-d ja dvi-i), joten niitä voi käyttää joustavasti eri laitteiden kanssa. Kuten muutkin 90-sarjan mallit, MultiSync LCD2490WUXi ja MultiSync LCD2690WUXi2 täyttävät standardit kuten ISO 13406-2, CE, TÜV GS, TÜV ERGONOMIE GEEA / Energy Label, Energy Star 4.0, UL, CCC, MPR II / MPR III, PCT / GOST ja TCO’03.

Saatavuus

NEC MultiSync LCD2690WUXi2:a saa sekä mustalla että valkohopeakehyksellä. Molempia näyttöjä on saatavilla nyt. NEC Display Solutionsin tuotteisiin saa kolmen vuoden takuun, joka sisältää myös taustavalon takuun.

Share: