Tieto-Tapiola panostaa värituotantoonsa

17.2.2009 11:06Uutiset » Laitteet

Xerox on toimittanut Tieto-Tapiolalle Xerox iGen4 -painokoneen FreeFlow™ Print Serverillä. Sopimus sisältää täyden huoltopalvelun sekä järjestelmän käyttöön ja hallintaan liittyvän koulutuksen. Asennukset saatiin valmiiksi suunnitelmien mukaisesti joulukuussa 2008.

Xerox iGen4 on seuraavan sukupolven malli suurten arkkidigipainokoneiden markkinajohtajasta Xerox iGen3:sta. Xerox iGen4 -tuotantopainokoneessa hyödynnetään uusinta teknologiaa. Siinä yhdistyvät digipainamisen nopeus, kustannustehokkuus sekä erittäin korkea laatu.

– Hankimme Xerox iGen4:n nelivärituotannon tehostamiseksi niin laadun kuin volyymin osalta. Tämä investointi on meille tärkeä osa tulevaisuuden tuotantoympäristömme rakentamista. Se lisää monipuolisuutta digitaalisten painotöiden tekemisen lisäksi myös transaktiotulostukseen, kertoo kehityspäällikkö Aki Holma Tieto-Tapiolasta.

– Etsimme koko ajan ratkaisuja, joilla voimme tuottaa tehokkaammin asiakkaillemme ICT-kokonaispalveluita. Tieto-Tapiolan kilpailuetuja ovat kustannustehokkuus, toiminnan joustavuus ja laatu. Siihen tarvitsemme parhaita teknologiaratkaisuja.

– Uuden sukupolven iGen4 soveltuu erinomaisesti värillisen markkinoinitimateriaalin painantaan. Sen avulla voidaan jatkossa lisätä värimainontaa laskutulostukseen ja tehdä tulostus yhä useammin myös väreissä, sanoo Janne Tilli Xeroxilta.

iGen4-kauppaaan sisältyy Xeroxin FreeFlow™ -työnkulkuratkaisu, jolla voidaan lisätä yrityksen liiketoimintaprosessien automaatioastetta ja saavuttaa säästöjä.

– Päädyimme Xerox iGen4 -laitteistoon hyvin perusteellisten selvitysten jälkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä hankkimamme iGen4:n toimivuuteen ja laatuun. Meillä on myös hyviä kokemuksia Xeroxin huolto-organisaation toimivuudesta, sanoo Aki Holma.

Tieto-Tapiola hoitaa tällä hetkellä laskujen tulostuksen pääosin kolmella Xerox DocuTech 180 High Light Color -korostevärikirjoittimella.

– Kirjoittimet päivitettiin palvelimien osalta uusiksi tuoreen iGen4-kaupan yhteydessä, kertoo Xeroxin Tilli.


Tieto-Tapiola Oy on ICT-palveluyritys, jonka omistavat Tapiola-ryhmä ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera. Tapiolan ja Eteran lisäksi Tieto-Tapiolan asiakkaana on Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Tieto-Tapiola edistää asiakkaidensa kilpailukykyä tarjoamalla tehokkaita ja laadukkaita ietojenkäsittelypalveluita.Tieto-Tapiola on perustettu vuonna 1974. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 400 ICT-alan ammattilaista.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: