Tekstiilitulostamista kirkkailla väreillä

9.10.2014 08:19Uutiset » Laitteet

Roland DG julkistaa uuden värisublimaatio-tulostimien sarjan Texart RT-640 ja uudet Texart-mustesuihkuvärit. Valmistajan mukaan niillä voidaan tulostaa tekstiilejä, joiden värit ovat entistä näyttävämpiä ja kirkkaampia. Myös mustan sävyt tulostuvat kankaalle syvinä.

Uuden sarjan ensimmäinen tulostin on 1,6 metriä leveä ja se on saatavilla neljän värin CMYK-versiona tai kahdeksan värin versiona. Tulostusnopeus on 22 – 32,6 neliömetriä tunnissa nelivärisenä ja 10,7 – 16 neliötä kahdeksalla värillä. Laitteessa on myös uutta tekniikkaa siirtopaperin ja tulostusmateriaalin siirtoon sekä hallintaan.

Roland DG:n toimitusjohtaja Masahiro Tomiokan mukaan digitaalisessa tekstiilitulostamisessa on valtava potentiaali ja siitä on tulossa yksi yrityksen keskeisistä liiketoiminnoista. Hän odottaa markkinoiden kasvavan lähivuosina kaksinumeroisilla luvuilla. Digitulostimilla voidaan tehostaa monipuolisen pientuotannon tuotantotehokkuutta monilla tuotealueilla kuten muotivaatteissa, sisustamisessa, lahjoissa ja promootiotuotteissa.

Kuva Roland DG.

Share: